Rush støtter Julemærkehjemmet i Hobro

Rush støtter gode formål

I Rush er det vigtigt for os at støtte gode formål, hvor trivsel og motion er i fokus. Vi ønsker, at alle vores gæster har det godt. Det gør os glade, at vi kan glæde andre.

Vi støtter Julemærkehjemmet i Hobro

Rush Trampolinpark støtter Julemærkehjemmet i Hobro. Julemærkehjemmet kommer fire gange årligt ud i vores trampolinpark og hopper gratis. Børnene får en dag springfyldt med sjove oplevelser, og der er ingen tvivl om, at de får forbrændt en masse energi. Der er plads til alle uanset niveau, så alle kan være med og få en sjov dag i Rush! Alle Rush medarbejdere vil gøre alt for, at børnene får en helt særlig dag.

Det gør os glade at høre, at vores gæster har haft en god oplevelse i vores trampolinland. Afdelingsleder, Lene Gamrath, fra Julemærkehjemmet i Hobro har udtalt sig om deres sidste besøg i Rush Trampolinpark:

”Endnu engang tusind tak for en fed dag i RUSH. Alle børn gav den max gas og der var meget stille på vej hjem til Hobro. Også en tak til dine super søde og kompetente medarbejder, der er med til at gøre dagen helt særlig. Rigtig god sommer til jer og mange tak for de fine muleposer”

Aktiviteter for alle i Rush Trampolinpark

I Rush Trampolinpark har vi aktiviteter, som kan tilpasses alle niveauer. Vores Main Court er den store trampolinbane, som du frit kan hoppe rundt på og lave seje tricks. Kom ud og prøv vores Slam Dunk Basketball eller Dodgeball, hvis du er vild med boldspil. Vi har også nogle forskellige sjove balancetræningsøvelser, for eksempel Slackline, Log Roll og Battle Beam. Derudover er vores Wipeout og Reaction Wall et hit!

Ud over at sponsorere Julemærkehjemmet i Hobro, tager vi også ud til vores samarbejdspartners events med heppezoner, godt humør og high fives. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på aarhus@rushdanmark.dk eller telefonnummer: +45 86 14 16 00.

Har du helt fået lyst til at tage i Rush Trampolinpark og hoppe? Så kan du selvfølgelig booke din fremtidige hoppetid allerede nu.

Vi ses i Rush Trampolinpark!

Anbefal os