Rush After Dark

Fest og farver alle fredage til Rush After Dark! 

Rush After Dark er den fedeste børnefest fyldt med hop og dans. Vi slukker det normale lys og tænder op for diskolys og neonlys, så trampoliner, sokker og bolde bliver selvlysende i mørket. Vi skruer op for musikken, så I hopper rundt til de bedste hits!

Inviter dine bedste venner med til en sjov børnefest og find det gode humør frem, så sørger vi for alt andet. Bliver du sulten eller tørstig af alt det hop? Så kig forbi vores café med lækre snacks. Her kan forældre også nyde en kop kaffe eller andet, mens børnene hopper.

Sjove aktiviteter til Rush After Dark 

Til Rush After Dark er der selvfølgelig adgang til alle vores sjove aktiviteter.

Tag en gladiatorkamp mod din bedste ven på vores Battle Beam eller se, hvem der er bedst til at hoppe og undgå bommene på vores Wipeout. Kæmp hold mod hold i høvdingebold på vores Dodgeball bane – hvis I ikke er nok til at danne et hold eller ikke har nogen modstandere, er der helt sikkert andre børn i parken, der er klar på at dyste mod jer. Elsker du basketball? Så prøv vores Slam Dunk basketball bane, hvor du kan øve dig i at lave de sejeste skud på basketballkurven. Når der er Rush After Dark i Rush, bliver aktiviteterne lyst op og disko- og neonlyset. 

Booking og pris på Rush After Dark

Book tid allerede nu. Rush After Dark bliver afholdt alle fredage fra kl. 20-22. Derudover har vi normalt hop uden diskolys fra kl. 15-20 hver fredag, som det fremgår af vores åbningstider, og priserne i dette tidsrum er anderledes.

Bemærk: Du skal være 10 år gammel for at kunne deltage i Rush After Dark.
Rush After Dark består af 2 timers fri hop og sjov for kun 149 kr. pr. person

Det er obligatorisk at have Rush-sokker på når I skal hoppe. De koster 20 kr., og kan sagtens genbruges. Medbring dem hver gang i skal hoppe.

Ansvarserklæring

Ansvarserklæringen skal udfyldes hjemmefra. Alle vores besøgende i parken er pålagt at underskrive en ansvarserklæring, før de kan hoppe i parken. Er du under 18 år gammel, skal din ansvarserklæring underskrives af en forælder eller værge for at være gældende.

 

Vi glæder os til at feste med dig og alle dine bedste venner til en sjov børnefest!

 

 

Anbefal os

Åbningstider

Mandag: Lukket (Kontakt for Blå Mandag 2019)
Tirsdag: Kl. 15 - 20
Onsdag: Kl. 15 - 20
Torsdag: Kl. 15 - 20
Fredag: Kl. 15 - 22
Lørdag: Kl. 10 - 18
Søndag: Kl. 10 - 18

Kontakt os

+45 86 14 16 00
aarhus@rushdanmark.dk
Søren Nymarks Vej 8F-G
8270 Højbjerg, Danmark

Book din hoppetid