Performance trampoliner i Rush

Udfordr dig selv på vores performance trampoliner 

Er du skrap til spring og vil du gerne udfordres? Så skal du tage i Rush. Vi har fire performance trampoliner, som er hårdere end de normale trampoliner, hvilket gør, at de giver de et endnu bedre afsæt. Én person hopper på hver trampolin ad gangen, og der er også mulighed for at sidde øverst på den blå mur og se dine venner lave seje tricks.   

Lav fede tricks på professionelle trampoliner

På de professionelle trampoliner får du et godt afsæt, så du rigtig kan få gang i nogle gode spring. Du kan lave de fedeste tricks ved at hoppe op ad væggene. De skridsikre og obligatoriske Rush strømper gør, at du ikke glider, så du kan føle dig sikker. Der kan være én gæst på hver trampolin ad gangen, så der er god plads til at hoppe og lave tricks. Hop ved siden af dine venner og se, hvem der laver de sejeste tricks. Er det dig?

Aktiviteter for alle niveauer

I Rush Trampolinpark har vi mange forskellige aktiviteter på trampoliner, og der er noget for alle niveauer. Er du vild med at hoppe på trampoliner, og elsker du samtidig boldspil? Så har Rush noget for dig – tag et spil høvdingebold på vores Dodgeball-bane eller se, hvem der lave lade de sejeste basketballskud på Slam Dunk Basketballaktiviteten. På Reaction Wall og Wipeout skal du være hurtig på reflekserne. Hvis du kan lide forhindringsbaner, skal du prøve vores Ninja Warrior forhindsringsbane og blive udfordret. 

Book tid nu og kom ud og hop på performance trampolinerne

Book tid og prøv de seje performance trampoliner i Rush Trampolinpark sammen med dine venner. Er du i tvivl om vores åbningstider, kan du læse om dem her på hjemmesiden.

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken

Vi glæder os til at se dig til en spring god dag!

 

Anbefal os