Minirush - sjov for de 0-6-årige

Slip de små løs i hele parken

Hver lørdag og søndag holder vi åbent kl. 9-10 kun for de allermindste. Til Minirush er de 0-6-årige samt deres forældre velkomne i hele parken. Vi fylder vores Maincourt op med bolde, rør til at kravle igennem og hoppekøer. Der vil være børnemusik i højtalerne, og rig mulighed for at hygge sig med de mindste, uden at skulle bekymre sig om større børn, eller kun at være på vores børnebane.

Hyg jer sammen med hele familien

Minirush koster 125 kr. pr. barn, og med i denne pris er én forælder inkluderet.

Ønsker begge forældre at hoppe med, koster det 75,- kr. pr. ekstra voksen.

Herudover skal alle der hopper have vores seje Rush-strømper på. De har skridsikker bund, der sikrer at I alle står godt fast på trampolinerne. Strømperne koster 30 kr. pr. par, og de kan medbringes igen til jeres næste besøg

Hvis en forælder ikke ønsker at hoppe (fx må gravide desværre ikke hoppe med), er det altid muligt at gå med op på banen og kigge på. Vi har også et stort caféområde med sofaer, og det er muligt at købe kaffe, kolde drikke og snacks.

 

Aktiviteter i hele parken

Til Minirush vil alle vores aktiviteter være åbne for jer (med undtagelse af vores Wipeout, da denne har højdekrav).

I vil kunne boltre jer på vores Maincourt, hvor hele gulvet er fyldt med trampoliner. Er de små en smule mere modige, kan de prøve vores AirBag eller Trapez, hvor man springer ud i en stor luftpude.

Der er også mulighed for at spille Dodgeball med de mindste, eller gå på line på vores Slackline, hvor motorikken bliver udfordret.

Book tid nu 

Lyder Minirush lige som noget for dig og din familien? Book tid nu og se vores åbningstider

Husk at udfylde ansvarserklæringen hjemmefra, for at spare tid i parken.

Vi ses til en helt fantastisk dag i Rush!

 

Anbefal os