Café i Rush Trampolinpark

Spis hos Rush Trampolinpark

Har du brug for en hoppepause? Så kan du sætte dig i vores café og få pusten med en tår vand. Hvis du er sulten, har du mulighed for at købe mad hos os og nyde din frokost i vores café. Det er nemt og hyggeligt at spise hos Rush. 

Gode snacks og gode sofaer!

Vi har en dejlig og hyggelig café, hvor du kan købe mellemmåltider, lækre snacks samt varme og kolde drikke. Vi har et bredt udvalg, så der er noget for alle. Du kan for eksempel købe lune pølsehorn, pizzasnegle, slush ice, sodavand, vand, diverse slik og chokolade, kaffe, varm kakao, the m.m. Hvis du har spørgsmål til allergier eller andet, så kontakt os endelig på mail: aarhus@rushdanmark.dk.

I caféen i Rush kan du slappe af i rolige omgivelser, mens der stadig er udsyn til trampolinområdet. I Rush har vi forældrehop til kun 75,- per forælder. Det giver dig som forælder mulighed for at hoppe i 30 minutter sammen med børnene. Når du har hoppet i 30 minutter, kan du herefter nyde den resterende tid i vores café med en kop kaffe eller andet. Herfra kan du stadig se dine børn hoppe og lave seje tricks på vores mange trampoliner.

Vi gør opmærksom på, at egen mad og drikke ikke må medtages i parken. En drikkedunk med vand er selvfølgelig velkommen, så du ikke bliver dehydreret.

Du kan finde vores kontrolrapporter og smileymærke fra fødevarestyrelsen her. Der finder du også vores seneste rapport.

Book en sjov hoppedag og få din frokost i caféen i Rush

Book tid nu så du ikke tager herud forgæves.

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken

Er du vild med at hoppe i Rush, skal du overveje at holde dit næste arrangement hos os. Vil du gerne holde en fødselsdag, som du og dine venner ikke glemmer? Hold din næste børnefødselsdag for alle dine venner hos Rush Trampolinpark. Skal du eller en af dine venner snart giftes? Hos Rush kan du også holde en aktiv og anderledes polterabend. Der er oceaner af muligheder for at afholde arrangementer i Rush Trampolinpark. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller tlf.: + 45 86 14 16 00.

Vi ses til en hyggelig og aktiv dag i Rush Trampolinpark!

Anbefal os