Caféen i Rush Trampolinpark

Caféen i Rush Trampolinpark

I parken har vi en dejlig og hyggelig café, hvor du kan købe mellemmåltider, lækre snacks samt kolde og varme drikke. Vi har et bredt udvalg, så der er noget for alle. Du kan for eksempel købe lune pølsehorn, pizzasnegle, slush ice, sodavand, vand, diverse slik og chokolade, kaffe, varm kakao, the m.m. Hvis du har spørgsmål til allergier eller andet, så kontakt os endelig på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller tlf.: + 45 86 14 16 00.  I vores rolige café kan du slappe af i rolige omgivelser, mens der stadig er udsyn til trampolinområdet. 

Vi gør opmærksom på, at egen mad og drikke ikke må medtages i parken. En drikkedunk med vand er selvfølgelig velkommen, så du ikke bliver dehydreret. 

Husk at vi har forældrehop til kun 50,- per forælder. Det giver dig som forælder mulighed for at hoppe i 30 minutter sammen med børnene. Når du har hoppet i 30 minutter, kan du herefter nyde den resterende tid i vores café med en kop kaffe eller andet. Herfra kan du stadig se dine børn hoppe og lave seje tricks på vores manege trampoliner.

Aktiviteter i Rush

Vi har en masse aktiviteter i vores trampolinpark, og de kræver alle sammen en god portion energi. Prøv for eksempel vores Slam Dunk Basketball, hvor du kan øve dine trickskud. Find holdånden frem og tag en høvdingsboldkamp på vores Dodbeball-bane. Vi har også en aktivitet, der kræver udholdenhed og hurtige reflekser – det er vores Wipeout. Her handler det om at undgå bommene, mens du hopper på trampolinerne. Du kan også tage en intens gladiatorkamp på vores Battle Beam. Hvis du får brug for en pause indimellem aktiviteterne, kan du bruge den i vores café og lade op igen. 

Booking

Book tid nu så du ikke tager herud forgæves. 

Er du vild med at hoppe i Rush, så skal du måske overveje at tage på Summercamp 2019 herude eller prøve vores holdtræning

Du kan også afholde et arrangement hos os. Afhold for eksempel en anderledes og aktiv polterabend i Rush. 

Vi ses til en hyggelig og aktiv dag i Rush Trampolinpark!

Anbefal os

Åbningstider

Mandag: Lukket (Kontakt for Blå Mandag 2019)
Tirsdag: Kl. 15 - 20
Onsdag: Kl. 15 - 20
Torsdag: Kl. 15 - 20
Fredag: Kl. 15 - 22
Lørdag: Kl. 10 - 18
Søndag: Kl. 10 - 18

Telefonens åbningstider:

Mandag kl. 10-16
Tirsdag - fredag kl. 10-18
Lørdag og søndag kl.10-15

Helligdage: kl.10-15

Sommerferie:
Mandag - fredag
Lørdag og søndag 10-15

Book din hoppetid

Kontakt os

+45 86 14 16 00
aarhus@rushdanmark.dk
Søren Nymarks Vej 8F-G
8270 Højbjerg, Danmark