Børnebane

Børnebane med hoppeland for de mindste

Vil du gerne have hele familien med i Rush Trampolinpark? Og har du børn, der er 0-3 år, som du gerne vil have med? Så er vores børnebane lige noget for dem. Vi vil hos Rush gerne sikre, at alle kan være med, og derfor har vi lavet et hoppeland for de mindste. Af sikkerhedsmæssige årsager er børnebanen kun for børn, der er 0-3 år. Det giver de helt små mulighed for at hoppe stille og roligt rundt i deres eget tempo. 

Hver søndag kl. 8.30-10 holder vi Minirush, hvor alle 0-6-årige kan komme og være i hele parken, uden at skulle bekymre sig om større børn; vi spiller musik for børn, og holder en fest. Book jeres pladser allerede nu.

Aktiviteter i hoppelandet for småbørn

Hoppelandet består af små trampoliner i forskellige former og farver, hvor nogle af trampolinerne er skrå. Det gør, at børnene har mulighed for at hoppe rundt på forskellige måder. Der er også en airbag, som de små kan hoppe ned i uden at slå sig. Børnene kan lege med hinanden og hoppe rundt på sjove små hoppedyr, der forestiller køer. Børnebanen giver småbørn mulighed for også at være med og have en sjov dag. Det er ikke andet end at slippe fantasien løs

De mindste må også gerne bruge vores Slackline, hvor de kan gå på line, og vores Slam Dunk Basketball bane

Hvis du har brug for en hoppepause eller bare ikke lige er i hoppehumør, kan du sætte dig hen i vores hyggelige café. Her kan du og familien købe og nyde jeres frokost eller snack.

Aktiviteter for større børn

Børn, der er over 0-3 år gamle, er for store til at være med i hoppelandet for småbørn. Men vi har selvfølgelig en masse andre aktiviteter, som både ældre børn og voksne kan prøve. Du kan for eksempel udfordre hinanden på vores Battle Beam, hvor du kæmper sammen med en modstander om at blive den sejeste gladiator. I Rush Trampolinpark har vi også nogle andre aktiviteter, hvor det er en fordel at have en god balanceevne – på Log Roll kan bommen snurre rundt, mens du skal over på den anden side. Du kan også udfordre en af dine venner på vores Ninja Warrior forhindringsbane. Hvis du er vild med aktiviteter, der handler om at have en god reaktionsevne, skal du prøve vores nye aktivitet, Reaction Wall, eller den populære Wipeout. Vi har også nogle aktiviteter, der indeholder en masse boldspil, prøv for eksempel Slam Dunk Basketball og Dodgeball

 

Book en dag for hele familien i Rush Trampolinpark

Vil du have hele familien med til en sjov og aktiv dag i Rush, kan du booke tid allerede nu, så du er sikker på ikke at køre herud forgæves.

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken.

Vi glæder os til at se jer alle til en forrygende dag i Rush Trampolinpark!

 

Anbefal os