Wipeout

Wipeout som i TV-programmet

Er du vild med at hoppe på trampoliner, og elsker du udfordringer? Så skal du prøve vores Wipeout, som er kendt fra TV-programmet af samme navn.

Reglerne er simple på vores Wipeout: Det gælder om at forblive oprejst på trampolinerne længere tid end dine konkurrenter. Når bommene nærmer sig, skal du være klar til at hoppe højt eller dukke dig lavt, så du ikke bliver væltet omkuld. Den lave bom udfordrer dig i timingen og højden på dit spring. Den høje bom tvinger dig i knæ eller ned på ryggen. Men du kan ikke blive liggende for længe, da der kommer mere og mere fart på, jo længere du når i legen. Får bommene ram på dig, er du ude. Du hopper sammen med maximum 7 andre, og I kæmper alle om at blive på trampolinerne længst tid uden at blive ramt. 

Wipeout aktiviteten er en del af Free Jump, så der er rig mulighed for at give den svære udfordring flere forsøg. Farten styrer vi manuelt, så du kan være med uanset niveau. Er du klar på en omgang? Så book tid med det samme.

Bemærk: Af sikkerhedsmæssige årsager, skal du være minimum 140 cm høj for at kunne prøve vores Wipeout.

Alle de sjove aktiviteter

Er du nysgerrig efter mere end Wipeout akvititeten? Måske du også er til boldspil på trampolinerne, så skal du prøve vores Dodgeball-bane (høvdingebold), hvor du sammen med dit hold skal ramme modstanderne. Det er lige som det traditionelle høvdingebold spil, bare på trampoliner naturligvis. Er du til flere boldspil? Vi har også en Slam Dunk basketball bane, hvor du kan øve dig i alle de seje basketball tricks. Vi har også en del aktiviteter, der ikke har noget med boldspil at gøre. Vores Battle Beam er en af dem. På denne aktivitet handler det om at vælte modstanderen ned – det kræver balance og at være hurtig på reflekserne. Hvis du er til aktiviteter med endnu mere balance-udfordring, så skal du prøve vores Log Roll. Her handler det om at balancere sig over på den anden side af springgraven på en bom, der snurrer rundt, mens du går på den.  

 

Book tid nu og prøv vores Wipeout

Lyder aktiviteterne sjove og lige som noget for dig? Book tid nu og se vores åbningstider. Du kan selv bestemme, hvor lang tid du gerne vil hoppe, og prisen vil ændre sig derefter. Hvis du bliver sulten og tørstig undervejs, har vi en café, hvor du kan købe mad og drikke.

Husk at udfylde ansvarserklæringen hjemmefra for at spare tid i parken.

Bemærk: Hoppende gæster under 18 år skal bruge en forælder eller værges underskrift på ansvarserklæringen for, at denne er gældende.

Anbefal os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: Kl. 15 - 20
Onsdag: Kl. 15 - 20
Torsdag: Kl. 15 - 20
Fredag: Kl. 15 - 22
Lørdag: Kl. 10 - 18
Søndag: Kl. 10 - 18

Telefonens åbningstider:

Mandag kl. 10-16
Tirsdag - fredag kl. 10-18
Lørdag og søndag kl.10-15

Helligdage: kl.10-15

Sommerferie:
mandag til søndag 10-15

Book din hoppetid

Kontakt os

+45 86 14 16 00
aarhus@rushdanmark.dk
Søren Nymarks Vej 8F-G
8270 Højbjerg, Danmark