Dodgeball

Dodgeball: Høvdingebold i nye højder

Glem alt hvad du ved om traditionel høvdingebold. Med Dodgeball hos Rush når du helt nye højder. Dodgeball på trampolinerne er en af vores mest populære aktiviteter. Der er fart på, og det gælder om at være vågen, når boldene flyver gennem luften. En af vores Rush-medarbejdere er dommer, så vi er sikre på, at alt går fair til. 

Dodgeball er for alle aldre og passer perfekt til fødselsdagen, børnefødselsdagen, en polterabend eller weekendsjov med familien. Sammensæt selv dit hold eller find nogle holdkammerater i parken – vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig. 

Regler i Dodgeball

Reglerne i Dodgeball er simple. Bliver du ramt, er du ude. Står dit hold tilbage på banen, når den sidste modstander er ude, har I vundet. Der er selvfølgelig en dommer på banen, så der kan kåres den rette vinder.

Du behøver ikke være god til boldsport for at vinde i Dodgeball. Her er udfordringen nemlig ikke kun hvor god du er til at ramme dine modstandere og selv undgå at blive ramt. Det foregår nemlig mens du hopper rundt på trampolinerne – og det kan være sværere end du tror! Kast dig ud i Dodgeball sammen med dine venner, eller find nye venner der har lyst til at give den gas på Dodgeball-banen.

Så find kampgejsten frem og sæt holdet – så er du klar til en sjov og anderledes høvdingebold-kamp!

Vidste du dette om Dodgeball?

  • Der findes mange forskellige variationer af Dodgeball, men generelt set er det primære mål det samme: at eliminere modstanderholdet ved at ramme dem med bolde, gribe de bolde modstanderholdet kaster eller ved at få dem til at træde udenfor banen, når en bold bliver kastet mod dem.
  • Antallet af bolde der bruges i Dodgeball kan variere fra tre til ti bolde. Det mest normale er fem bolde. Et ulige antal foretrækkes, da det ene hold derfor automatisk vil have en fordel ved at have flest bolde.
  • Det længste spil Dodgeball der nogensinde er spillet var i 2012 på Castleton State College i Vermont, USA. Spillet varede i 41 timer og 3 minutter. Den rekord regner vi dog ikke med at kunne slå hos Rush 🙂

Aktiviteterne i parken

Er du vild med boldspil? Så bør du også prøve vores Slam Dunk Basketball. Her kan du vise dine sejeste tricks med en basketball. Vores Wipeouter også meget populær. Her handler det om at hoppe over bommene eller bukke sig, når de kommer mod dig. Du kan også udfordre en af dine venner i en gladiatorkamp på vores Battle Beam. Her skal du virkelig være vågen samtidig med, at du holder balancen. Hvis du er til mere balanceudfording, skal du prøve vores Log Roll, som drejer rundt, mens du skal passere springgraven.

Book tid nu

Lyder Dodgeball (høvdingebold) som noget for dig, så book tid med det samme, så du ikke kører herud forgæves.

Vi glæder os til at se dig i vores trampolinpark!

 

Anbefal os