Rush Mini After Dark

Fest og farver alle fredage til Rush Mini After Dark! 

Rush Mini After Dark er det fedeste sodavandsdiskotek fyldt med hop og dans, som foregår hver fredag kl. 18.30-19.30 for alle dem under 10 år. Vi slukker det normale lys og tænder op for diskolys og neonlys, så trampoliner, sokker og bolde bliver selvlysende i mørket. Vi skruer op for musikken, så du hopper rundt til de bedste hits! Du kan også holde din fødselsdag til Rush Mini After Dark – en Mini After Dark Party. Mini After Dark Party kan også bruges til at holde et fedt klassearrangement.

Sjove aktiviteter til Rush Mini After Dark

Inviter dine bedste venner med til et sjovt sodavandsdiskotek og find det gode humør frem, så sørger vi for alt andet. Bliver du sulten eller tørstig af alt det hop? Så kig forbi vores café med lækre snacks. Her kan forældre også nyde en kop kaffe eller andet, mens ungerne hopper.

Til vores sodavandsdiskotek, Rush Mini After Dark, er der selvfølgelig adgang til alle vores sjove aktiviteter.

Tag en gladiatorkamp mod din bedste ven på vores Battle Beam eller se, hvem der er bedst til at hoppe og undgå bommene på vores Wipeout. Kæmp hold mod hold i høvdingebold på vores Dodgeball bane – hvis I ikke er nok til at danne et hold eller ikke har nogen modstandere, er der helt sikkert andre børn i parken, der er klar på at dyste mod jer. Elsker du basketball? Så prøv vores Slam Dunk basketball bane, hvor du kan øve dig i at lave de sejeste skud på basketballkurven. Når der er Rush After Dark i Rush, bliver aktiviteterne lyst op af disko- og neonlyset.

Booking og pris på Rush After Dark

Book tid allerede nu. Rush Mini After Dark bliver afholdt alle fredage fra kl. 18.30-19.30.

Derudover har vi normalt hop uden diskolys fra kl. 14-18.30 hver fredag, som det fremgår af vores åbningstider og priser.

Bemærk: Du skal være under 10 år gammel for at kunne deltage i Rush Mini After Dark. Hvis du er 10 år eller derover kan du deltagere i Rush After Dark

Det er obligatorisk at have Rush-sokker på, når du skal hoppe. De koster 25 kr. og kan sagtens genbruges. Medbring dem hver gang du skal hoppe.

 

 

Ansvarserklæring

Ansvarserklæringen skal udfyldes hjemmefra. Alle vores besøgende i parken er pålagt at underskrive en ansvarserklæring, før de kan hoppe i parken. Er du under 18 år gammel, skal din ansvarserklæring underskrives af en forælder eller værge for at være gældende.

Vi glæder os til at feste med dig og alle dine venner til et fedt sodavandsdiskotek!

 

Anbefal os