Rush Mini After Dark

Fest og farver alle fredage til Rush Mini After Dark! 

Rush Mini After Dark er det fedeste minidiskotek fyldt med hop og dans, som foregår hver fredag kl. 18.30-19.30. Vi slukker det normale lys og tænder op for diskolys og neonlys. Vi skruer op for musikken, så du hopper rundt til de bedste hits! Du kan også holde din fødselsdag til Rush Mini After Dark – en Mini After Dark Party. Mini After Dark Party kan også bruges til at holde et fedt klassearrangement.

Mini Rush After Dark starter igen d. 1. oktober 2023

Sjove aktiviteter til Rush Mini After Dark

Inviter dine bedste venner med til en sjov fest på trampolinerne og find det gode humør frem, så sørger vi for alt andet. Bliver du sulten eller tørstig af alt det hop? Så kig forbi vores café med lækre snacks. Her kan forældre også nyde en kop kaffe eller andet, mens ungerne hopper.

Til Mini After Dark er der selvfølgelig adgang til alle vores sjove aktiviteter.

Tag en gladiatorkamp mod din bedste ven på vores Battle Beam eller se, hvem der er bedst til at hoppe og undgå bommene på vores Wipeout. Kæmp hold mod hold i høvdingebold på vores Dodgeball bane – hvis I ikke er nok til at danne et hold eller ikke har nogen modstandere, er der helt sikkert andre børn i parken, der er klar på at dyste mod jer. Elsker du basketball? Så prøv vores Slam Dunk basketball bane, hvor du kan øve dig i at lave de sejeste skud på basketballkurven. 

Booking og pris

Book tid allerede nu. Rush Mini After Dark bliver afholdt alle fredage fra kl. 18.30-19.30.

Bemærk: Hvis du er 10 år eller derover kan du deltage i Rush After Dark.

Det er obligatorisk at have Rush-sokker på, når du skal hoppe. De koster 30 kr. og kan sagtens genbruges. Medbring dem hver gang du skal hoppe.

 

 

Ansvarserklæring

Ansvarserklæringen skal udfyldes hjemmefra. Alle vores besøgende i parken er pålagt at underskrive en ansvarserklæring, før de kan hoppe i parken. Er du under 18 år gammel, skal din ansvarserklæring underskrives af en forælder eller værge for at være gældende.

Vi glæder os til at holde en fest på trampolinerne med dig og dine venner!

 

Anbefal os