Kontakt Rush Aarhus

Vi hører meget gerne fra dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os med de spørgsmål, du måtte have. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har ris eller ros.

  Vi kan også kontaktes på telefon 86141600.

  Personoplysninger og behandling af disse

  Ved at benytte www.rushdanmark.dk accepterer du, at Rush Aarhus registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende love og regler herfor.

  Benyttelsen af www.rushdanmark.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger. Registrering af personoplysninger sker, hvis du booker en tid online, per telefon eller mail. Ved afgivelse af dine personoplysninger giver du samtidig dit samtykke til, at Rush Aarhus må behandle disse oplysninger, herunder at Rush Aarhus registrerer de personoplysninger, du afgiver.

  Rush Aarhus videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart, og vi opbevarer aldrig dine betalingsinformationer.

  Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

  Du vil til enhver tid have ret til at:

  • Få oplyst hvilke oplysninger, vi har på dig
  • Få rettet dine oplysninger hos os, hvis de er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante
  • Få slettet dine personoplysninger

  Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til behandling af personoplysninger hos Rush Aarhus. Tilbagetrækningen af dine personoplysninger vil dog ikke påvirke lovligheden af den hidtidige behandling af disse, da disse er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

  Hvis du ønsker yderligere oplysninger om dette eller har spørgsmål vedrørende registrering og behandling af dine oplysninger, bedes du skrive en mail til aarhus@rushdanmark.dk eller ringe til os på 86141600

  Anbefal os