Party After Dark - fødselsdag med diskolys og høj musik

Party After Dark i Rush

Party After Dark i Rush Trampolinpark kan arrangeres som en sej fødselsdag med endnu mere fest og farver end vores normale børnefødselsdag. Måske er du på udgik efter en anderledes klassefest? Så book Party After Dark i Rush fredag aften.

Vi slukker vores normale lys – i stedet skruer vi op for diskolyset og neonlyset. Trampolinerne, boldene og de farverige Rush-sokker bliver selvlysende i mørket. Du og dine venner hopper rundt i vores trampolinpark til de fedeste sange med diskolyset tændt.

Bemærk: Vær opmærksom på, at du skal være minimum 10 år for at kunne være med til Party After Dark. 

 

Det er muligt at holde din fødselsdag eller klassefest i eget festlokale med masser af diskolys og høj musik. For at få et lokale for sig selv kræver det, at I er minimum 10 deltagere. Hvis I er færre, kan vi reservere et bord til jer i vores caféområde.

Hos Rush har vi 70 gratis parkeringspladser, herunder også handikappladser lige uden for døren.

Det er muligt at booke Party After Dark fredag aften fra 19.30-22.00.

Fra 19.30-20.00 serverer vi foccacia og en sodavand til dig og dine gæster, som I kan nyde i eget partylokale eller i vores caféområde. Fra kl. 20:00-22:00 er der fri leg i parken, hvor vi har en masse sjove aktiviteter på trampoliner. I løbet af aftenen vil der også blive serveret en slush-ice

 

Fede aktiviteter til fødselsdagen eller klassefesten

Find konkurrencegenet frem og udfordre dine fødselsdagsgæster eller klassekammerater på vores populære Wipeout. Her handler det om at hoppe over bommene eller dukke sig, når bommene kommer mod dig. Hvem kan være længst tid på vores Wipeout uden at blive væltet omkuld? Vi deler jer gerne op i to eller flere hold, så vi kan lave en høvdingeboldturnering eller tage et par spil på vores Dodgeball-bane. Hvis du er vild med balanceøvelser, anbefaler vi dig at prøve vores Battle Beam, Slackline og Log Roll. Du kan også svinge dig ud i en trapez på vores Trapeze Bar aktivitet og lander blødt i en airbag. Læs om alle de sjove aktiviteter her på hjemmesiden under menuen ”aktiviteter”.

Ansvarserklæring

Inden du hopper i Rush, skal du have udfyldt en ansvarserklæring. Du kan enten gøre det hjemmefra for at spare tid eller herude i parken. 

Bemærk: Alle gæster under 18 år, der vil hoppe, skal have en forælder eller værge til at skrive sin underskrift på ansvarserklæringen for, at den er gældende. 

 

Booking og pris på Party After Dark

Har du spørgsmål til arrangementet, så tøv ikke med at kontakt os på telefon 86 14 16 00 eller mail: aarhus@rushdanmark.dk 

Vi glæder os til at se dig og dine venner til den sjoveste disko-aften!

Anbefal os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: Kl. 15 - 20
Onsdag: Kl. 15 - 20
Torsdag: Kl. 15 - 20
Fredag: Kl. 15 - 22
Lørdag: Kl. 10 - 18
Søndag: Kl. 10 - 18

Telefonens åbningstider:

Mandag kl. 10-16
Tirsdag - fredag kl. 10-18
Lørdag og søndag kl.10-15
Helligdage: kl.10-15

Book din hoppetid

Kontakt os

+45 86 14 16 00
aarhus@rushdanmark.dk
Søren Nymarks Vej 8F-G
8270 Højbjerg, Danmark