Party After Dark

Party After Dark i Rush

Til Rush After Dark kan du holde et Party After Dark. Party After Dark i Rush Trampolinpark kan arrangeres som en sej fødselsdag med endnu mere fest og farver end vores normale børnefødselsdag. Eller måske er du på udgik efter en anderledes klassefest? Så book Party After Dark i Rush fredag aften.

Vi slukker vores normale lys – i stedet skruer vi op for diskolyset og neonlyset. Trampolinerne, boldene og de farverige Rush-sokker bliver selvlysende i mørket. Du og dine venner hopper rundt i vores trampolinpark til de fedeste sange med diskolyset tændt.

Parken er helt forandret

Bemærk: Vær opmærksom på, at du skal være minimum 10 år for at kunne være med til Party After Dark. Hvis du endnu ikke er 10 år, kan vi lave den fedeste fest til jer til Mini After Dark i stedet.

Det er muligt at holde din fødselsdag eller klassefest i eget festlokale med masser af diskolys og høj musik, det kræver bare, at I er minimum 10 deltagere.

Det er muligt at booke Party After Dark fredag aften fra 19.15-22.00.

Fra 19.15-20.00 serverer vi pizzaer fra pizza og en sodavand til dig og dine gæster, som I kan nyde i eget partylokale. Fra kl. 20:00-22:00 er der fri leg i parken, hvor vi har en masse sjove aktiviteter på trampoliner. I løbet af aftenen vil der også blive serveret en slushice.

Vi har desværre ikke Rush After Dark i skolernes ferier.

Der er 1 fødselar inkl. per fest. Hvis man er flere fødselarer, kan det tilkøbes til 75 dkk per fødselar.

For hver 2 deltagere bestilles 1 pizza, hvor I kan vælge mellem: margherita, skinke, oksekød og pepperoni.

Tilkøb til Party After Dark

Når du holder børnefødselsdag i Rush Trampolinpark, kan du tilkøbe nogle forskellige ekstra ting.

  • Slikpose 
    Ønsker I at uddele lækre slikposer til jeres fødselsdagsgæster, så kan I tilkøbe slikposer til 30,- kr. ekstra pr. gæst.
  • Fødselsdagsindbydelse
    Inviter jeres gæster til fødselsdagen med de sejeste Rush-indbydelser. De koster 10,- per indbydelse og afhentes i parken.
  • Ekstra pizza
    Bliver gæsterne mon lidt ekstra sultne oven på al det hopperi? Så kan I tilkøbe alle de ekstra pizzaer I ønsker til 95,- per pizza.

Fede aktiviteter til fødselsdagen eller klassefesten

Find konkurrencegenet frem og udfordre dine fødselsdagsgæster eller klassekammerater på vores populære Wipeout. Her handler det om at hoppe over bommene eller dukke sig, når bommene kommer mod dig. Hvem kan være længst tid på vores Wipeout uden at blive væltet omkuld? Vi deler jer gerne op i to eller flere hold, så vi kan lave en høvdingeboldturnering eller tage et par spil på vores Dodgeball-bane. Hvis du er vild med balanceøvelser, anbefaler vi dig at prøve vores Battle BeamSlackline og Log Roll. Du kan også svinge dig ud i en trapez på vores Trapez Bar aktivitet og lander blødt i en airbag. 

Har du spørgsmål til arrangementet, så tøv ikke med at kontakt os på telefon 86141600 eller mail: aarhus@rushdanmark.dk 

 

Anbefal os