Battle Beam

Gladiatorkamp på Battle Beam

Battle Beam er den perfekte udfordring for både hold og par. Én mod én kæmper I om titlen som den sejeste gladiator. Det handler om at ramme modstanderen, så vedkommende vælter ned i springgraven (airbaggen). Du er ude, hvis du falder i springgraven, eller hvis du overtræder baglinjen på bommen. Så du skal være hurtig på reflekserne og undgå modstanderens slag.

En fed udfordring!

Tag udfordringen op mod hinanden med en gladiatorkamp på vores Battle Beam. Rush-sokkerne hjælper dig med at stå bedre fast på bommen, men balancen skal du selv holde. Vi har selvfølgelig sørget for, at du landet blødt på en airbag, hvis din modstander får ram på dig.

Er du frisk på revanche? Prøv igen! Når du har købt Free Jump i parken, har du nemlig fri adgang til denne aktivitet og kan prøve den så mange gange, som du vil. Er du den sejeste gladiator? Find ud af det på vores sjove Battle Beam aktivitet.

Aktiviteten er for alle, både store og små. 

Regler på vores Battle Beam

På grund af sikkerhedsmæssige årsager, har vi nogle regler, som skal overholdes på vores Battle Beam:

  • Løb på bommen er forbudt
  • Ingen slag mod hovedet
  • Kæmpende skal forsøge at blive på midten af bommen

Disse regler hænger naturligvis også ved aktiviteten ude i parken. Vi skal gøre opmærksom på, at brud på reglerne kan føre til bortvisning.

Book din hoppedag allerede nu, så du ikke kommer forgæves herud!

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken, så du med det samme kan tage en gladiatorkamp på Battle Beam.

Sjove aktiviteter

Er balanceøvelser lige noget for dig? Så skal du prøve vores Log Roll. Er du mere til boldspil, så kan du vise dine tricks i basketball (Slam Dunk Basketball) og høvdingebold (Dogdeball), som selvfølgelig foregår på trampoliner. Eller prøv vores Wipeout, hvor du skal hoppe så højt, som du kan, eller dukke dig hurtigt for at undgå bommene.

Planlæg dit besøg i Rush allerede nu og tjek vores åbningstider. Vi holder også åbent i skolernes ferie. Der er forskellige priser alt efter, hvor lang tid du gerne vil hoppe, samt alder.

På med de farverige Rush strømper og tag udfordringen op mod vennerne eller familien på vores Battle Beam!

 

Anbefal os