Battle Beam

Gladiatorkamp på Battle Beam

Battle Beam er den perfekte udfordring for både hold og par. Én mod én kæmper I om titlen som den sejeste gladiator. Det handler om at være hurtig på reflekserne og undgå modstanderens slag.

Tag udfordringen op mod hinanden med en gladiatorkamp på vores Battle Beam. Rush-sokkerne hjælper dig med at stå bedre fast på bommen, men balancen skal du selv holde. Vi har selvfølgelig sørget for, at du landet blødt, hvis din modstander får ram på dig.

Er du frisk på revanche? Prøv igen! Battle Beam er nemlig en del af aktiviteterne, som du har ubegrænset adgang til i parken, når du har købt adgang. Er du den sejeste gladiator? Find ud af det på vores sjove Battle Beam aktivitet.

Balanceudfordring på Log roll

Er du til meget mere balanceudfordring? Så prøv vores Log Roll, som kræver endnu mere balance og koncentration. Din udfordring går ud på at passere springgraven. Men pas på – bommen ruller under dine fødder. Så hold hellere tungen lige i munden, hvis du vil nå over på den modsatte side uden at falde. Måske er det dig, der kan nå hurtigst over på den anden side uden at falde ned i springgraven? Ligesom Battle Beam har du også fri adgang til Log Roll, når du hopper i Rush.

 

Sjove aktiviteter og konkurrencer

Er balanceøvelser som Battle Beam og Log Roll lige noget for dig? Så tag udfordringen op med gladiatorkamp på vores Battle Beam.

Er du mere til boldspil, så kan du vise dine tricks i basketball (Slam Dunk Basketball) og høvdingebold (Dogdeball), som selvfølgelig foregår på trampoliner. Eller prøv vores Wipeout, hvor du skal hoppe så højt, som du kan, eller dukke dig hurtigt for at undgå bommene.

Planlæg dit besøg i Rush allerede nu og tjek vores åbningstider. Vi holder også åbent i skolernes ferie, se for eksempel vores åbningstider i vinterferien 2019. Der er forskellige priser alt efter, hvor lang tid du gerne vil hoppe samt alder.

Ansvarserklæring

Udfyld ansvarserklæringen på forhånd, så du med det samme kan tage en gladiatorkamp på Battle Beam.

Bemærk: Børn under 18 år skal have en forælders eller værges underskrift på ansvarserklæringen for, at den er gældende.

 

På med de farverige Rush sokker og tag udfordringen op mod vennerne eller familien på vores Battle Beam!

Anbefal os

Åbningstider

Mandag: Lukket (Kontakt for Blå Mandag 2019)
Tirsdag: Kl. 15 - 20
Onsdag: Kl. 15 - 20
Torsdag: Kl. 15 - 20
Fredag: Kl. 15 - 22
Lørdag: Kl. 10 - 18
Søndag: Kl. 10 - 18

Kontakt os

+45 86 14 16 00
aarhus@rushdanmark.dk
Søren Nymarks Vej 8F-G
8270 Højbjerg, Danmark

Book din hoppetid