Børnefødselsdag hos Rush trampolinpark

Børnefødselsdag med masser af sjove aktiviteter hos Rush

Du kan holde din børnefødselsdag hos Rush! Vi sørger for det hele, så I kan nyde dagen sammen og have det vildt sjovt på vores fede trampoliner. I kan holde fødselsdagen som I ønsker – vi sørger for mad, hygge og masser af aktivitet på trampoliner, så børnene får brændt en masse energi af.

Fødselsdagen starter med 1 times hop i hele parken, hvor de kan spille Dodgeball, kæmpe mod hinanden på Battle Beam eller Reaction Wall, eller de kan hoppe frit rundt på vores store Main Court; mulighederne er uendelige! Herefter rykker børnefødselsdagen hen til et lokale, hvor der vil blive serveret mad og drikke – og oprydningen bagefter står vi selvfølgelig også for.

Vi har et minimum antal deltagere på fødselsdage på 10 personer.
Der kan max være 4 fødselsdagsbørn pr. fødselsdag.

Der er mulighed for selv at medbringe mad eller leje lokale uden hop. Kontakt os på aarhus@rushdanmark.dk for yderligere information.

Når I skal afholde børnefødselsdag, skal I medbringe en liste med for- og efternavne på alle de børn der skal hoppe – så udfyldes der er en fælles ansvarserklæring for hele fødselsdagen herude i parken.

Husk at oplyse os om eventuelle allergier, samt hvis nogle ikke spiser svinekød

I har altid mulighed for selv at supplere til menuen der serveres, og I må altså gerne medbringe fx grøntsagsstave eller lignende, hvis I ønsker det.

Børnefødselsdag i weekenden

I weekenden kan børnefødselsdagen holdes i følgende tidsintervaller:

10:30-12:15
13:00-14:45
15:30-17:15

Børnefødselsdag i hverdagene

Det er også muligt at holde børnefødselsdag tirsdag til fredag fra 14.00. Der er større frihed i forhold til hvilke tidspunkter I kan afholde fødselsdag på i hverdagene – se de forskellige tider i kontaktformularer.

Fødselsdagsinvitation til din børnefødselsdag

Vi har lavet en fødselsdagsinvitation, så I kan starte fødselsdagen med festlig manér. De kan købes via vores webshop.

Party After Dark

Er du til endnu mere fest og farver, skruer vi op for musikken og diskolyset til Party After Dark. Hold din fødselsdag eller klassefest i eget festlokale med masser af diskolys og høj musik. Party After Dark afholdes kun fredag aften fra 19:30-22:00 og kræver, at deltagerne er mindst 10 år gamle.

Book en Party After Dark fødselsdag eller kontakt os på telefon 86 14 16 00.

+ 1/2 time i eget festlokale
+ 2 timers hop
+ Rush-sokker
+ 1 1/2 minipizza
+ 1 sodavand
+ 1 slush ice

Tilkøb til børnefødselsdag

Når du holder børnefødselsdag i Rush Trampolinpark, kan du tilkøbe nogle forskellige ekstra ting.

 • ½ times ekstra hop 
  Ønsker I at hoppe i længere tid, kan I tilkøbe ½ times ekstra hop, som ligger efter de angivne tidsrum. Prisen for ½ times ekstra hop er 25,- tirsdag, onsdag og torsdag. Fredag, lørdag og søndag er prisen 50,-.
 • Fødselsdagskage
  I har også mulighed for at købe en fødselsdagskage til 250,-, som erstatter donutten.
 • Slikpose 
  Ønsker I at uddele lækre færdigblandede slikposer til jeres fødselsdagsgæster, så kan I tilkøbe slikposer til 25,- kr. ekstra pr. gæst.
 • Sodavand
  Vil I gerne have sodavand til fødselsdagen i stedet for saftevand? For 15,- kr. ekstra pr. gæst får I 1×0,5 ltr. sodavand.
 • Slushice
  I kan ændre jeres fødselsdag slushice til en stor slushice for 10,- kr. ekstra pr. gæst.
 • Fødselsdagsindbydelse
  Inviter jeres gæster til fødselsdagen med de sejeste Rush-indbydelser. De koster 10,- per indbydelse og findes lige her.
 • UV-tema
  Få den fedeste fest i jeres lokale med UV-lys, ansigtsmaling og diskolys. Det koster 25,- kr. ekstra per gæst.

Afbestilling af børnefødselsdag

Hvis I skulle være forhindret I at afholde børnefødselsdagen, skal afbestillings ske på mail til aarhus@rushdanmark.dk senest 5 dage før arrangementet afholdes. Sker afbestillingen senere end dette, kan du blive opkrævet det fulde beløb. Arrangementet er først afbestilt, når du modtager en bekræftelse på dette.

Vi glæder os til at se jer til et brag af en børnefødselsdag!

Anbefal os