Børnefødselsdag hos Rush trampolinpark

Hold børnefødselsdag med masser af sjove aktiviteter hos Rush

Hos Rush Århus er det essentielt at have det sjovt. Vi elsker at fejre børn, så vi har gjort det nemt for jer at holde jeres børns fødselsdag. Hold sjove konkurrencer både i hold eller individuelt.

Her kan I holde jeres børnefødselsdag, som I ønsker. Vi sørger for at underholde jeres børn til en aktiv børnefødselsdag, så de har brugt en masse energi, når I henter dem igen. Børnene starter med 1 times fri hop, hvor vi er med til at sikre dem en sjov dag i sikre omgivelser. Herefter har børnene 1 time i egen festlokale, hvor vi sørger for, at maden bliver serveret. Vi klarer også oprydningen efterfølgende. 

For at holde fødselsdag i Rush kræver det minimum 10 deltagere.

Fødselsdagshop

+ 1 times fri hop  (ankomst 30 min før)
+ 1 time i eget festlokale
+ Rush-sokker
+ Oprydning af lokale
+ Børnemenu (½ kanelsnegl 1 lille pizza, 1 pølsehorn, 1 lille slush ice, saftevand og vand)

Pr. barn kr. 169,-
+ kr. 30,- i tillæg for +14 år

* Der er mulighed for selv at medbringe mad eller leje lokale uden hop. Kontakt os på aarhus@rushdanmark.dk for yderligere information.

Ansvarserklæring

Alle vores besøgende er pålagt at underskrive en ansvarserklæring, før de kan hoppe i parken. For børn under 18 år skal erklæringen underskrives af en forælder eller værge for at være gældende. Når erklæringen er underskrevet, gælder den i 1 år.

Udfyld ansvarserklæring hjemmefra, her. 

Minimun 7 dage inden børnefødselsdagen afholdes, skal der sendes en deltagerliste med navn, efternavn og fødselsdato på alle hoppende gæster til aarhus@rushdanmark.dk

Husk at oplyse os om eventuelle allergier, hvis nogen er vegetarer, nogen ikke spiser svinekød eller lignende

Børnefødselsdag i weekenden 

I weekenden kan børnefødselsdagen holdes i følgende tidsintervaller: 

11:00-13:00
13:00-15:00
15:00-17:00
17:00-19:00 

Fødselsdagsinvitation til din børnefødselsdag

Vi har lavet en fødselsdagsinvitation, som du selv kan printe ud og udfylde – så din børnefødselsdag kan starte på bedste vis.

Download her

 

Tilkøb til børnefødselsdag

Når du holder børnefødselsdag i Rush Trampolinpark, kan du tilkøbe nogle forskellige ekstra ting. 

  • ½ times ekstra hop 
    Ønsker I at hoppe i længere tid, kan I tilkøbe ½ times ekstra hop, som ligger før de angivne tidsrum. Prisen for ½ times ekstra hop er 25,- tirsdag, onsdag og torsdag. Fredag, lørdag og søndag er prisen 50,-. 
  • Kagemand 
    I har også mulighed for at købe en kagemand til 200,-. Den erstatter den halve kanelsnegl, dog er det inklusiv et ekstra pølsehorn til hver deltager. 

Aktiviteter til børnefødselsdag

Når I holder børnefødselsdag hos os, har vi en lang række sjove Free Jump aktiviteter, som børnene frit kan hoppe rundt på. Det indebærer fri leg på de almindelige trampoliner. De kan også tage en gladiator-kamp på vores Battle Beam, hvor de kæmper én mod én. Eller de kan tage udfordringen op på vores Wipeout, hvor det handler om at blive stående på trampolinen længere tid end konkurrenterne. Dog skal man være minimum 140 cm høj for at kunne prøve vores Wipeout. De kan også udfordre hinanden til Dodgeball (høvdingebold), hvor de kæmper mod hinanden med bolde i to hold. Hvis I er vilde med boldspil, kan I også lave det fedeste basketballskud i vores Slam Dunk Basketball.

Afbestilling af børnefødselsdag

Hvis I skulle være forhindret I at afholde børnefødselsdagen, skal afbestillings ske på mail til aarhus@rushdanmark.dk senest 7 dage før arrangementet afholdes. Sker afbestillingen senere end dette, kan du blive opkrævet det fulde beløb. Arrangementet er først afbestilt, når du modtager en bekræftelse på dette. 

Vi glæder os til at se jer til et brag af en børnefødselsdag!

Party After Dark

+ 2 timers hop
+ Rush-sokker
+ ½ time i eget party room (ved +10 deltagere)
+ 1½ pizza
+ 1 sodavand
+ 1 slush ice

Pr. deltager 249,- +14 år

Party After Dark – Børnefødselsdag med diskolys og musik

Er I til endnu mere fest og farver, skruer vi op for musikken og diskolyset til Party After Dark. Hold børnefødselsdagen i eget party room med masser af diskolys og høj musik.

Party After Dark afholdes kun fredag aften fra 19.30-22.00.

Vi serverer pizza og en lille slush ice til gæsterne kl. 19:30-20:00.

Fra kl. 20:00-22:00 er der fri leg på trampolinerne.

Party After Dark kræver mindst 10 deltagere, for at få et lokale, men det kan godt bookes til færre, så reserverer vi bare et bord til jer, i vores caféområde.

Book Party After Dark til din fødselsdag ved at ringe på tlf: 86 14 16 00

Anbefal os

Åbningstider

Mandag: Lukket (Kontakt for Blå Mandag 2019)
Tirsdag: Kl. 15 - 20
Onsdag: Kl. 15 - 20
Torsdag: Kl. 15 - 20
Fredag: Kl. 15 - 22
Lørdag: Kl. 10 - 18
Søndag: Kl. 10 - 18

Kontakt os

+45 86 14 16 00
aarhus@rushdanmark.dk
Søren Nymarks Vej 8F-G
8270 Højbjerg, Danmark

Book din hoppetid