Teambuilding hos Rush Trampolinpark

Teambuilding der styrker sammenholdet hos Rush Århus

Hos Rush Trampolinpark kan I få lige præcis det firmaevent, som I ønsker. Vi sørger for at arrangere en masse forskellige konkurrencer, der kan styrke sammenholdet i jeres virksomhed og udfordre hver og én. Hvis I ønsker det, sørger vi også gerne for forplejning. Hos os handler det om at have det sjovt og lave øvelser, hvor alle kan være med.

Teambuilding-øvelser og -aktiviteter

Vi har mange forskellige teambuilding-øvelser og -aktiviteter til at styrke sammenholdet. Tag eksempelvis en Dogdeball-kamp (høvdingebold) og se, hvilket hold der er bedst til at ramme modstanderne og undgå deres bolde. Mest af alt handler Dodgeball om kampgejst og at spille sammen som et hold.

I kan også prøve vores populære Wipeout, hvor det handler om at undgå at blive væltet omkuld af bommene og være den, der bliver stående i længst tid. Eller prøv kræfter med gladiatorkampene i Battle Beam, hvor man kæmper én mod én. Her er det vigtigt med god opbakning fra sit hold, så man har masser af gejst til at kæmpe.

Vi kan opdele jer i mindre grupper, så det handler om at heppe på hinanden og at vinde over de andre grupper i fællesskab. Vi kan justere alle parkens aktiviteter til teambuilding, der passer til jer.

Book jeres teambuilding-dag

Kontakt os på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon: 86 14 16 00 med jeres ønsker, og vi vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning. Vores grundpakke inkluderer 1 times hop, hvoraf de første 45 minutter er med instruktør. De forskellige aktiviteter lukkes af, efterhånden som I skal bruge dem. Strømper er også inkluderet i prisen, som er 269 ,- pr. person.

Afbestilling af teambuilding

Det er muligt at afbestille teambuilding arrangementet, hvis I er blevet forhindret I at afholde det. Afbestilling skal ske på mail: aarhus@rushdanmark.dk senest 7 dage før arrangementet. Det betyder, at hvis I afbestiller senere end dette, kan I blive opkrævet det fulde beløb. Teambuilding arrangementet er først afbestilt, når I har modtaget en bekræftelse på dette.

Bemærk: Alle priser er eksklusiv moms. Ved betaling med EAN eller CVR tillægges et faktureringsgebyr på 50,-

 

Vi glæder os til at se jer til en dag fyldt med teambuilding og højt humør!

 

Anbefal os