Slam Dunk Basketball

Slam Dunk Basketball som de professionelle

Er du vild med basketball og boldspil generelt? Så er Slam Dunk Basketball lige noget for dig. Det er ikke kun for de store basketballstjerner rundt omkring i verden, Slam Dunk Basketball er for alle. Det foregår sådan, at du hopper på trampolin, mens du skyder bolden mod kurven. Der er forskellige højder på kurvene, så alle kan være med. Vores trampoliner giver dig et ordentligt afsæt, så du kan lave de fedeste trickskud. Drej for eksempel en omgang i luften, inden du skyder, kast bolden under benet eller noget helt tredje – mulighederne er mange.  

På vores Slam Dunk Basketball aktivitet handler det om at lave de sejeste tricks og få dine venner eller andre i parken til at juble vildt. Men vigtigst af alt handler det om at have det sjovt! 

 

 

Aktiviteter i massevis

Er du til mere boldspil end Slam Dunk Basketball? Så tag et høvdingeboldspil med vennerne vores Dogdeball bane, hvor det handler om at spille sammen som et hold. Måske er boldspil ikke lige dig, så har vi også mange aktiviteter uden bolde. På vores Wipeout handler det om reflekser. Du skal nemlig undgå bommene ved enten at bukke dig eller hoppe over dem, når de kommer mod dig. Vi har også to forskellige balanceudfordringer. Prøv vores Battle Beam, hvor du kæmper mod én anden om at blive den sejeste gladiator. Eller vores balanceudfordring på Log Roll, som drejer rundt, mens du skal nå over på den anden side. Du kan selvfølgelig også hoppe rundt i dit helt eget tempo og lege med vennerne på vores mange trampoliner.

 

Book nu og prøv vores Slam Dunk Basketball

Er du max klar på en tur i Rush? Book tid allerede nu og tjek vores åbningstider. Husk at vi holder åbent i skolernes ferier. Vælg hvor lang tid du gerne vil hoppe, og prisen er derefter.

Anbefal os