Gratis parkering i Rush Trampolinpark

Parkering ved Rush Trampolinpark

Er du altid på udgik efter en parkeringsplads i Århus? Hos Rush Trampolinpark i Århus er det ikke noget problem. Det skal være nemt at besøge Rush Århus, og vi har derfor 70 gratis p-pladser forbeholdt vores gæster. Parkeringspladserne er alle fordelt rundt omkring vores bygninger, så der er kort afstand fra p-pladsen til indgangen i Rush Trampolinpark.

En af vores værdier er “trygge rammer”, som gør, at vi har plads til alle uanset niveau. Vi har derfor handicapparkering tæt ved indgangen, som er med til at gøre det nemmere for alle gæster.

Hvordan kommer du herud? Vores adresse er Søren Nymarks Vej 8F-G, 8200 Højbjerg. Find vej via Google MapsSkal du tage bussen herud, kan du tage 4A, 6A samt 17 direkte fra Park Allé/Rådhuset i Århus C.

 

Aktiviteter i Århus

Vi har mange forskellige aktiviteter i vores trampolinpark, både på og af trampolinerne. Hvis du generelt er vild med boldspil, så prøv for eksempel vores Slam Dunk Basketball eller tag en høvdingeboldkamp på vores Dodbeball-bane. Er boldspil ikke lige så meget dig? Så kan det være, du skal udfordre din ven på vores Wipeout eller tage en gladiatorkamp på vores Battle Beam.

Har du brug for en velfortjent pause, så kan du nyde den i vores hyggelige café, hvor du kan købe noget varmt at drikke, kage, eller andre snacks.

 

Booking og sikkerhedsregler

Kunne du godt bruge en aktiv og hyggelig dag sammen med familie eller venner? Så tag i Rush Trampolinpark.
Book tid allerede nu for at være sikker på ikke at tage herud forgæves.

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken

Åbningstider

Hos Rush Århus har vi åbent tirsdag – torsdag kl. 14-19, fredag kl. 15-20 (Rush After Dark kl. 20-22), lørdag – søndag kl. 10-18 (Minirush søndag kl. 9-10). Husk at vi også har åbent i skolernes ferier. Se alle vores åbningstider hjemmefra, så du ikke går forgæves.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: 86 14 16 00 eller på mail: aarhus@rushdanmark.dk 

 

Vi håber, vi snart ses i parken!

Anbefal os