Ninja Warrior i Rush Trampolinpark

Ninja Warrior forhindringsbane

I Rush handler det om at have det sjovt – og nogle gange er det sundt at udfordre sig selv på samme tid. Prøv vores Ninja Warrior forhindringsbane og bliv udfordret. Ninja Warrior forhindringsbanen består af nogle forskellige forhindringer, som du alle skal igennem for at gennemføre. Gå armgang, klæb dig fast til store samlinger af reb for at komme fremad, klatrer hen af den glatte væg og sving dig fremad med reb næsten som Tarzan svinger sig i lianer.

Vores Ninja Warrior forhindringsbane minder lidt om et OCR løb, da den kræver balance, udholdenhed og kondition. Så hvis OCR løb er noget for dig, kommer du til at elske vores Ninja Warrior forhindringsbane.

 

Aktiviteter på trampoliner

Vi har også mange andre forskellige aktiviteter udover Ninja Warrior forhindringsbanen, og mange af dem foregår på trampoliner. Vi har to forskellige boldspil. Ved Slam Dunk Basketball kan du afprøve de fedeste trickskud, mens du hopper på trampolin. Er du til holdspil? Dogdeball (høvdingebold) handler om at spille sammen som et hold om at ramme modstanderen med bolde og at være det hold med flest spillere på banen. Elsker du at hoppe? Prøv vores Wipeout, hvor du skal undgå bommene ved at hoppe over dem eller dukke dig. Du kan også tage en intens kamp op mod en af dine venner på vores Battle Beam, hvor det handler om at vippe modstanderen af bommen.

Book din trampolinoplevelse nu

Book tid allerede nu, så du snart kan få udfordret dig selv på vores Ninja Warrior forhindringsbane. Vi holder selvfølgelig også åbent i skolernes ferier. Tjek vores åbningstider og bestil din næste hoppetid.

Udfyld ansvarserklæringen på forhånd, så du sparer tid i parken.
Bemærk: Børn under 18 år skal have en værges eller forælder til at udfylde den for, at ansvarserklæringen er gældende.

Er du en hardcore ninja på forhindringsbaner? Så kom og prøv vores Ninja Warrior forhindringsbane!

Anbefal os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: Kl. 15 - 20
Onsdag: Kl. 15 - 20
Torsdag: Kl. 15 - 20
Fredag: Kl. 15 - 22
Lørdag: Kl. 10 - 18
Søndag: Kl. 10 - 18

Telefonens åbningstider:

Mandag kl. 10-16
Tirsdag - fredag kl. 10-18
Lørdag og søndag kl.10-15
Helligdage: kl.10-15

Book din hoppetid

Kontakt os

+45 86 14 16 00
aarhus@rushdanmark.dk
Søren Nymarks Vej 8F-G
8270 Højbjerg, Danmark