Ninja Warrior i Rush Trampolinpark

Ninja Warrior forhindringsbane

I Rush handler det om at have det sjovt – og nogle gange er det sundt at udfordre sig selv på samme tid. Prøv vores forhindringsbane og bliv udfordret. Ninja Warrior forhindringsbanen består af nogle forskellige forhindringer, som du alle skal igennem for at gennemføre. 

Forskellige udfordinger på banen

Gå armgang, klæb dig fast til store samlinger af reb for at komme fremad, klatrer hen af den glatte væg og sving dig fremad med reb næsten som Tarzan svinger sig i lianer. Det er blot nogle af de forhindringer du kan møde på din vej ned gennem banen.

Vores Ninja Warrior forhindringsbane minder lidt om et OCR løb, da den kræver balance, udholdenhed og kondition. Så hvis OCR løb er noget for dig, kommer du til at elske vores Ninja Warrior forhindringsbane.

Du kan prøve vores Ninja Warrior bane så snart du har købt Free Jump til hele parken – den er en del af alle vores aktiviteter, så du kan prøve den lige så mange gange som du har lyst til!

 

Aktiviteter på trampoliner

Vi har også mange andre forskellige aktiviteter udover Ninja Warrior forhindringsbanen, og mange af dem foregår på trampoliner. Vi har to forskellige boldspil. Ved Slam Dunk Basketball kan du afprøve de fedeste trickskud, mens du hopper på trampolin. Er du til holdspil? Dogdeball (høvdingebold) handler om at spille sammen som et hold om at ramme modstanderen med bolde og at være det hold med flest spillere på banen. Elsker du at hoppe? Prøv vores Wipeout, hvor du skal undgå bommene ved at hoppe over dem eller dukke dig. Du kan også tage en intens kamp op mod en af dine venner på vores Battle Beam, hvor det handler om at vippe modstanderen af bommen.

Book din trampolinoplevelse nu

Book tid allerede nu, så du snart kan få udfordret dig selv på vores Ninja Warrior forhindringsbane. Vi holder selvfølgelig også åbent i skolernes ferier. Tjek vores åbningstider og bestil din næste hoppetid.

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken

Er du en hardcore ninja på forhindringsbaner? Så kom og prøve vores Ninja Warrior forhindringsbane!

 

Anbefal os