Blå Mandag hos Rush trampolinpark

Det er muligt at ændre datoen for jeres Blå Mandag såfremt jeres konfirmation flyttes. Har I allerede booket, bedes I skrive en mail til aarhus@rushdanmark.dk, så vi kan finde en ny dato til jer. Har I ikke booket, bedes I også sende os en mail, så hjælper vi jer med at booke.

 

Blå Mandag med sjove aktiviteter hos Danmarks sjoveste trampolinpark

Skal du og din klasse prøve en anderledes Blå Mandag, hvor I med garanti får en oplevelse i ikke glemmer? Så hold jeres i Danmarks sjoveste trampolinpark.

Vi synes, at konfirmanderne skal fejres ekstra meget på Blå Mandag, og derfor har vi helt særlige tilbud til konfirmanderne og deres klasser. Mandage i sæsonen for konfirmationer og Blå Mandag 2022 holder vi nemlig åbent KUN for konfirmander (Gælder kun ved booking på forhånd). 

Send os en mail på aarhus@rushdanmark.dk eller ring til os på 86141600 for at booke jeres tid

 

Rush After Dark til Blå Mandag

Til Blå Mandag i Rush holder vi Rush After Dark hele dagen! Det betyder at der skrues helt op for festen – vi slukker lyset, tænder for diskolysene og skruer ekstra op for musikken. Parken ser helt anderledes ud i mørket! I kan derfor holde den mest festlige Blå Mandag i Rush.

Blå Mandags-pakker

Kast jer ud i de vildeste og sjoveste aktiviteter hos Rush trampolinpark. Herefter er der fri adgang til alle parkens aktiviteter, så I kan tage et spil Dodgeball, der er en af vores mest populære aktiviteter. Her kan alle være med, og den er oplagt som klasseaktivitet. Dunk som de professionelle basketballstjerne i Slam Dunk Basketball, se hvem der er den bedste kæmper i Battle Beam, brug dine ninja-skills på Ninja Course eller se hvem der klarer sig længst tid på Wipeout. Der er rig mulighed for at konkurrere mod dine klassekammerater på Blå Mandag i Rush trampolinpark.

Vælg jeres Blå Mandags-pakke:

Blå Mandags-pakke inkluderer:

  • Fri adgang til hele parken i den valgte tid
  • Fri garderobe
  • Gennemgang af sikkerhedsregler og sikkerhedsvideo
  • Rush sikkerhedsstrømper
  • Fast base til forældre
  • Kaffe og kage til forældre
  • En flaske vand
  • Altid smilende personale i hele parken 🙂

*Udover ovenstående er det muligt at tilkøbe sandwich og en sodavand for DKK 85,- per deltager. Dette skal bestilles på forhånd. Det er muligt at købe andet mad og drikkevarer i vores café.

Bemærk:
Vi anbefaler, at I har sportstøj på i trampolinparken.
Der er mulighed for at klæde om på vores toiletter.
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke i parken. Har I ikke bestilt sandwich og sodavand på forhånd, er det muligt at købe andet lækkert mad i caféen, så I er sikre på ikke at gå hverken sultne eller tørstige herfra.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på telefon 86 14 16 00.

 

Anbefal os