Blå Mandag hos Rush trampolinpark

Blå Mandag med sjove aktiviteter hos Danmarks sjoveste trampolinpark

Skal du og din klasse prøve en anderledes Blå Mandag, hvor I med garanti får en oplevelse i ikke glemmer? Så hold jeres i Danmarks sjoveste trampolinpark.

Vi synes, at konfirmanderne skal fejres ekstra meget på Blå Mandag, og derfor har vi helt særlige tilbud til konfirmanderne og deres klasser. Mandage i sæsonen for konfirmationer og Blå Mandag 2021 holder vi nemlig åbent KUN for konfirmander (Gælder kun ved booking på forhånd). 

Rush After Dark til Blå Mandag

Til Blå Mandag i Rush holder vi Rush After Dark hele dagen! Det betyder at der skrues helt op for festen – vi slukker lyset, tænder for diskolysene og skruer ekstra op for musikken. Parken ser helt anderledes ud i mørket! Der kommer til at være knæklys og UV-armbånd, så den helt rigtige stemning kommer frem. I kan derfor holde den mest festlige Blå Mandag i Rush.

Blå Mandags-pakker

Kast jer ud i de vildeste og sjoveste aktiviteter hos Rush trampolinpark. Med Blå Mandags-pakken får I en fed fælles opvarmning, hvor vores personale har fokus på fællesskab og samvær i klassen. Herefter er der fri adgang til alle parkens aktiviteter, så I kan tage et spil Dodgeball, der er en af vores mest populære aktiviteter. Her kan alle være med, og den er oplagt som klasseaktivitet. Dunk som de professionelle basketballstjerne i Slam Dunk Basketball, se hvem der er den bedste kæmper i Battle Beam, brug dine ninja-skills på Ninja Course eller se hvem der klarer sig længst tid på Wipeout. Der er rig mulighed for at konkurrere mod dine klassekammerater på Blå Mandag i Rush trampolinpark.

Vælg jeres Blå Mandags-pakke:

Blå Mandags-pakke inkluderer:

  • Fri adgang til hele parken i den valgte tid
  • Fri garderobe
  • Gennemgang af sikkerhedsregler og sikkerhedsvideo
  • Rush sikkerhedsstrømper
  • Fælles opvarmning for klassen, med fokus på fællesskab og samvær
  • Fast base til forældre
  • Kaffe og kage til forældre
  • Omklædning (kønsopdelt drenge/piger)
  • En flaske vand
  • Altid smilende personale i hele parken 🙂

*Udover ovenstående er det muligt at tilkøbe sandwich og en sodavand for DKK 70,- per deltager. Dette skal bestilles på forhånd. Det er muligt at købe andet mad og drikkevarer i vores café.

Bemærk:
Vi anbefaler, at I har sportstøj på i trampolinparken.
Der er mulighed for at klæde om i omklædningsrum.
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke i parken. Har I ikke bestilt sandwich og sodavand på forhånd, er det muligt at købe andet lækkert mad i caféen, så I er sikre på ikke at gå hverken sultne eller tørstige herfra.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på telefon 86 12 16 00.

 

Anbefal os