Oplevelsesgavekort til Rush – Danmarks sjoveste trampolinpark

Giv et oplevelsesgavekort til en du holder af

Gode oplevelser er noget, man husker. Med et personligt oplevelsesgavekort til Danmarks sjoveste trampolinpark kan du give en oplevelse til én du holder af, som de med garanti vil huske. Du vælger selv beløbet, så alle kan være med. Få oplevelsesgavekortet tilsendt i den flotte gavekuvert, så det er lige til at lægge under juletræet.

Der er ingen, der siger at et gavekort behøver være en kedelig julegave. Du kan få dit oplevelsesgavekort speciallavet hos Rush! Sæt dit personlige præg på oplevelsesgavekortet ved at vælge et billede og skrive en personlig hilsen til den du holder af. Det er et hit til jul!

Vælg mellem to typer af oplevelsesgavekort
Du kan vælge mellem to typer oplevelsesgavekort hos Rush. Du kan give et oplevelsesgavekort til en oplevelse eller på et beløb.

Vælger du at give et oplevelsesgavekort til en oplevelse, gælder gavekortet til aktiviteterne i et bestemt antal timer. Du kan vælge mellem fire varianter, der består af 1, 1½, 2 eller 3 timers Free Jump inklusiv strømper. Det giver modtageren fri adgang til alle parkens aktiviteter i det valgte tidsrum.

Vælger du et oplevelsesgavekort på et bestemt beløb, kan du selv vælge et beløb mellem 100 kr. og 3000 kr. Så kan modtageren frit vælge, hvad de vil bruge beløbet på hos Rush. Gavekortet er derfor gældende for både aktiviteterne, mad og drikke.

Leveringsmetode
Du vælger selv, hvordan du ønsker at modtage oplevelsesgavekortet. Få det tilsendt direkte til din mail, så du selv kan printe det, eller få det sendt til modtagers mail. Du kan også vælge at få det tilsendt med posten i en fin gavekuvert, så det er lige til at lægge under juletræet (Oplevelsesgavekortet sendes med PostNord + porto).

Bemærk:
• Oplevelsesgavekort er gyldige i 36 måneder fra købsdatoen.
• Køb af oplevelsesgavekort kan ikke fortrydes.
• Købte oplevelsesgavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Køb et gavekort

Anbefal os

© 2017 Rush Danmark. All Rights Reserved.