Gavekort til Rush Trampolinpark

Giv en oplevelse til en, du holder af 

Gode oplevelser er noget, man husker. Med et personligt oplevelsesgavekort til Danmarks sjoveste trampolinpark kan du give en oplevelse til én du holder af, som de med garanti vil huske. Du vælger selv beløbet, så alle kan være med. Få oplevelsesgavekortet tilsendt i den flotte gavekuvert, så det er lige til at give til den du holder af.

Der er ingen, der siger at et gavekort behøver være en kedelig gave. Du kan få dit oplevelsesgavekort speciallavet hos Rush! Sæt dit personlige præg på oplevelsesgavekortet ved at vælge et billede og skrive en personlig hilsen til den du holder af. Det er et hit til jul og fødselsdage!

 

Aktiviteter i Rush Trampolinpark

Når du køber et gavekort til Rush Trampolinpark, giver det dig adgang til hele parkens aktiviteter. Kæmp mod en af dine venner og se, hvem der kan blive stående længst tid på bommen uden at blive væltet ned i airbaggen på Battle Beam aktiviteten. Se hvem der kan ramme flest lysende cirkler på tid på vores Reaction Wall. Udfordr dine venner i en høvdingeboldkamp på Dodgeball-banen.

Du vælger selv, hvordan du ønsker at modtage oplevelsesgavekortet. Få det tilsendt direkte til din mail, så du selv kan printe det, eller få det sendt til modtagers mail. Du kan også vælge at få det tilsendt med posten i en fin gavekuvert, så det er lige til at give (det sendes med PostNord + porto).

Bemærk:
• Gavekort er gyldige i 36 måneder (3 år) fra købsdatoen.
• Købet kan ikke fortrydes.
• Købte gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Vælg mellem to typer

Du kan vælge mellem to typer gavekort hos Rush. Du kan give et gavekort på et beløb eller til en oplevelse.

Gavekort på et beløb:
Vælger du et gavekort på et bestemt beløb, kan du selv vælge et beløb mellem 100 kr. og 3000 kr. Så kan modtageren frit vælge, hvad de vil bruge beløbet på hos Rush. Gavekortet er derfor gældende for både aktiviteterne, mad og drikke.

Gavekort til en oplevelse:
Vælger du at give et gavekort til en oplevelse, gælder det til aktiviteterne i et bestemt antal timer. Du kan vælge mellem fire varianter med forskellige antal timer. Prisen varierer alt efter, om du vil købe inklusiv eller eksklusiv de obligatoriske strømper. Du kan vælge mellem 1, 1½, 2 eller 3 timers Free Jump. Det giver modtageren fri adgang til alle parkens aktiviteter i det valgte tidsrum. På dette slags gavekort ligger prisen mellem 115-260 kr.

Anbefal os