Gavekort til Rush Trampolinpark

Giv en oplevelse til en, du holder af 

Gode oplevelser er noget, man husker. Med et personligt gavekort til Danmarks sjoveste trampolinpark kan du give en oplevelse til én du holder af, som de med garanti vil huske. Du vælger selv beløbet, så alle kan være med. Få oplevelsesgavekortet tilsendt i den flotte gavekuvert, så det er lige til at give til den du holder af. Sæt dit personlige præg ved at vælge et billede og skrive en personlig hilsen til den du holder af. Det er et hit til jul og fødselsdage!

Du kan også få dit oplevelsesgavekort speciallavet hos Rush! Her kan vi lave en pakke lige med det, du ønsker – for eksempel 60 min free jump, rush-menu og et par sokker, så modtageren er helt klar til en sjov dag i Rush.

Oplevelsesgavekort til en aktiv dag

Du vælger selv, hvordan du ønsker at modtage oplevelsesgavekortet. Få det tilsendt direkte til din mail, så du selv kan printe det, eller få det sendt til modtagers mail.

Bemærk:
• Gavekortet er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen.
• Købet kan ikke fortrydes.
• Købte gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Vælg mellem to typer

Du kan vælge mellem to typer gavekort hos Rush: på et beløb eller til en oplevelse.

Gavekort på et beløb:
Vælger du et gavekort på et bestemt beløb, kan du selv vælge et beløb mellem 50 kr. og 3000 kr. Så kan modtageren frit vælge, hvad de vil bruge beløbet på hos Rush – både til aktiviteterne, mad og drikke.

Gavekort til en oplevelse:
Vælger du at give et gavekort til en oplevelse, gælder det til aktiviteterne i et bestemt antal timer. Du kan vælge mellem fire varianter med forskellige antal timer. Prisen varierer alt efter, om du vil købe inklusiv eller eksklusiv de obligatoriske strømper. Det giver modtageren fri adgang til alle parkens aktiviteter i det valgte tidsrum.

Anbefal os