Reaction Wall i Rush Trampolinpark

Du kan udfordre dine venner på Reaction Wall! 

Er du vild med konkurrencer og trampoliner? Kæmp én mod én på vores nye sjove aktivitet – Reaction Wall. Udfordr en af dine venner og se, hvem af jer der har de hurtigste reflekser på vores reaktionsvæg. Aktiviteten er for alle aldre – det handler bare om at hoppe højt nok på trampolinen, hvis du gerne vil nå de øverste cirkler.

Regler på Reaction Wall

Reglerne er simple, men du skal være hurtig på aftrækkeren og reagere så snart, en af cirklerne lyser på reaktionsvæggen. Hop op og ram de lysende cirkler med din hånd, før de stopper med at lyse. Der er tid på, så det gælder om at ramme så mange lysende cirkler som muligt. Jo før du rammer cirklerne, jo flere point får du. Lamperne skifter farve; de starte med at være grønne, så gule og så røde – det gælder om at være hurtig! Maskinen tæller automatisk dine point sammen, så der til sidst kan kåres en vinder.

Vinderen er den, der har flest point, når tiden er gået – er det dig?

Aktiviteterne i vores trampolinland

Hos Rush har vi mange forskellige aktiviteter, så der er noget for alle. Hvis du er vild med øvelser som Reaction Wall, hvor der handler om at have en god reaktionsevne, så er vores Wipeout helt sikkert også lige noget for dig. Vi har også aktiviteter til dig, der elsker boldspil. Prøv for eksempel vores Dodgeball-bane, som minder meget om det traditionelle høvdingeboldspil. Men det foregår selvfølgelig bare på trampoliner i stedet for på et fladt gulv. Vi har også Slam Dunk Basketball, hvor du kan udfordre dine venner i at lave de sejeste basketball trickskud. Du er måske mere til aktiviteter, hvor det handler om at have en god balance. Så skal du prøve vores Battle Beam, hvor man kæmper om at blive stående på bommen og ikke blive skubbet ned. På Log Roll og Slackline handler også om at finde dine bedste balanceevner frem.

Kan du ikke vælge mellem alle de forskellige aktiviteter? Det gør ikke noget, du kan bare prøve dem alle!

Book tid nu og prøv vores Reaction Wall

Book tid, så du allerede nu kan udvælge dig en konkurrent at udfordre på vores Reaction Wall. 

Inden I hopper i parken, skal I dog have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken.

Vi glæder os til at se, hvor god en reaktionsevne du har på vores Reaction Wall

 

Anbefal os