Priser i Rush Trampolinpark Århus

Vi har hos Rush Trampolinpark forskellige priser alt efter, hvad du ønsker, og hvor lang tid du gerne vil hoppe. Hvis du har spørgsmål til priser, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 86 14 16 00 eller på mail: aarhus@rushdanmark.dk

FREE JUMP

Free jump betyder fri leg og adgang til alle parkens trampoliner og sjove aktiviteter til en fast pris hos Rush Århus. Uanset om du kommer alene eller som en del af en gruppe, er der mulighed for sjov og underholdning i timevis. Prisen på Free Jump afhænger af, hvor lang tid du gerne vil hoppe. Se priserne nedenfor.

Alle priserne er eksklusiv vores obligatoriske Rush sokker til 30 kr., som kan gemmes til næste gang, du besøger os.

FREE JUMP KLIPPEKORT

Køb et klippekort og spar penge. Se priserne på Free Jump Klippekort på henholdsvis 10 og 20 klip nedenfor. Klippekortet kan kun købes fysisk i parken. 
Bemærk: Klippekortet er personligt, og kan ikke deles med andre.

BØRN 0-3 ÅR

Vi har et separat område til børn i alderen 0-3 år, hvor de kan hoppe i fred for større børn og voksne.

Af sikkerhedsmæssige årsager er det kun i dette område samt på Slam Dunk Basketball og Slack Line, børnene under 4 år må opholde sig.

Prisen kan være forskellig fra sæson til sæson, alt efter hvor mange træninger der vil være i en sæson.

Læs mere om vores sæsonkort til holdtræning. Sæsonkortene foregår fra januar til juni samt fra september til december. Holdtræningen er én hverdag om ugen i 1 time.

Priser på arrangementer

Hos Rush Trampolinpark kan du afholde en masse forskellige arrangementer, for eksempel sommerfest, klassearrangement og mange flere. Priserne på de enkelte arrangementer afhænger af antal hoppende gæster, leje af lokale, mad, drikke m.m. Kontakt os derfor på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller tlf.: 86 14 16 00 for pris på arrangementer samt booking.  

Ansvarserklæring og åbningstider

Husk at udfylde ansvarserklæringen på forhånd, så du ikke skal bruge tid på det ude i trampolinparken.
Bemærk: Hoppende gæster, der er under 18 år, skal bruge en forælder eller værges underskrift på ansvarserklæringen for, at den er gældende.  

Se vores åbningstider inden dit besøg og book tid på forhånd.

 

Vi glæder os til at se dig til en sjov og aktiv dag i Rush Trampolinpark!

Anbefal os