Klatrevæg i Rush Trampolinpark

Klatr op i højderne på vores klatrevæg 

Nu kan du komme helt op under taget på vores nyeste aktivitet: en klatrevæg. Klatrevæggen er næsten 4 meter høj, så du kan se hele trampolinparken fra oven, hvis du kommer helt til tops. Hvis du hellere vil øve dig i sidelæns klatring kan du også det, for klatrevæggen er hele 14 meter bred.

Klatr om kap med dine venner

Klatrevæggen er så stor, at I kan være 3 personer ad gangen på den. I kan klatre om kap, og se hvem der kommer først til toppen, eller I kan udfordre hinanden på, hvem der kan klatre længst hen af de 14 meter. Under klatrevæggen er der en air bag, som sørger for at I lander blødt, hvis I mister grebet.

Klatrevæggen er en del af Free Jump, så I har fri adgang til den mens I er i parken. Klatring kan være udfordrende, men også lærerigt og sjovt – hvis du falder ned, er det bare med at prøve igen.

 

Alle de andre sjove aktiviteter

 

I Rush Trampolinpark har vi også en masse andre sjove aktiviteter. Du kan blandt andet prøve vores Reaction Wall, hvor det gælder om at være hurtigere til at ramme knapperne end din modstander. På vores Battle Beam kan I også kæmpe mod hinanden, og se hvem der er den bedste gladiatorkæmper. I kan også prøve vores Wipeout, hvor det gælder om at være den sidste der står tilbage og kan dukke sig og hoppe over bommene.

Book tid nu, så du kan prøve klatrevæggen

Lyder indendørs klatring lige som noget for dig? Så book tid til Free Jump i Rush allerede nu. Vi har forskellige tider og priser alt efter hvor lang tid du vil klatre og hoppe. Hvis du får brug for en pause, kan du slappe af i vores sofaer, og købe noget koldt at drikke i vores café. Husk også at vi har 70 gratis parkeringspladser lige ved døren.

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken

Vi ses til en fed udfordring på klatrevæggen!

 

Anbefal os