Mini After Dark Party

Mini After Dark Party i Rush

Til Rush Mini After Dark kan du holde en Mini After Dark Party. Mini After Dark Party i Rush Trampolinpark kan arrangeres som en sej fødselsdag med endnu mere fest og farver end vores normale børnefødselsdag. Måske er du på udgik efter en anderledes klassefest? Så book Mini After Dark Party i Rush fredag aften.

 

Parken er helt forandret

Vi slukker vores normale lys – i stedet skruer vi op for diskolyset og neonlyset. Trampolinerne, boldene og de farverige Rush-sokker bliver selvlysende i mørket. Du og dine venner hopper rundt i vores trampolinpark til de fedeste sange med diskolyset tændt.

Bemærk: Vær opmærksom på, at du skal være under 10 år for at kunne være med til Mini After Dark Party. Er du 10 år eller derover kan I stedet holde Party After Dark

Det er muligt at holde din fødselsdag eller klassefest i eget festlokale med masser af diskolys og høj musik. For at få et lokale for sig selv kræver det, at I er minimum 10 deltagere.

Hos Rush har vi 70 gratis parkeringspladser, herunder også handikappladser lige uden for døren.

Det er muligt at booke Mini After Dark Party fredag aften fra 18.00-19.30.

Fra 18.00-18.30 serverer vi minipizzaer og slushice til dig og dine gæster, som I kan nyde i eget partylokale. Fra kl. 18.30-19.30 er der fri leg i parken, hvor vi har en masse sjove aktiviteter på trampoliner.

Tilkøb til Party After Dark

Når du holder børnefødselsdag i Rush Trampolinpark, kan du tilkøbe nogle forskellige ekstra ting.

 • Fødselsdagskage
  I har også mulighed for at købe en fødselsdagskage til 225,-.
 • Dominos pizza
  Byt menuen ud med pizza fra Dominos. Vælg mellem margherita, hawaii og pepperoni. For hver 2 deltagere bestilles 1 pizza, der bestilles 1 ekstra pizza ved ulige antal. Ved dette tilkøb fravælger I minipizzaerne. Det koster 39,- kr. ekstra per gæst.
 • Slikpose 
  Ønsker I at uddele lækre færdigblandede slikposer til jeres fødselsdagsgæster, så kan I tilkøbe slikposer til 25,- kr. ekstra pr. gæst.
 • Fødselsdagsindbydelse
  Inviter jeres gæster til fødselsdagen med de sejeste Rush-indbydelser. De koster 10,- per indbydelse og findes lige her.
 • UV-tema
  Få den fedeste fest i jeres lokale med UV-lys, ansigtsmaling og diskolys. Det koster 25,- kr. ekstra per gæst.

Fede aktiviteter til fødselsdagen eller klassefesten

Find konkurrencegenet frem og udfordre dine fødselsdagsgæster eller klassekammerater på vores populære Wipeout. Her handler det om at hoppe over bommene eller dukke sig, når bommene kommer mod dig. Hvem kan være længst tid på vores Wipeout uden at blive væltet omkuld? Vi deler jer gerne op i to eller flere hold, så vi kan lave en høvdingeboldturnering eller tage et par spil på vores Dodgeball-bane. Hvis du er vild med balanceøvelser, anbefaler vi dig at prøve vores Battle BeamSlackline og Log Roll. Du kan også svinge dig ud i en trapez på vores Trapez Bar aktivitet og lander blødt i en airbag. 

Har du spørgsmål til arrangementet, så tøv ikke med at kontakt os på telefon 86141600 eller mail: aarhus@rushdanmark.dk 

 

Anbefal os