Mini After Dark Party

Mini After Dark Party i Rush

Til Rush Mini After Dark kan du holde en Mini After Dark Party. Mini After Dark Party i Rush Trampolinpark kan arrangeres som en sej fødselsdag med endnu mere fest og farver end vores normale børnefødselsdag. Måske er du på udgik efter en anderledes klassefest? Så book Mini After Dark Party i Rush fredag aften.

Sjov fest på trampolinerne

Vi slukker vores normale lys – så der er fuldt fokus på diskolyset. Du og dine venner hopper rundt i vores trampolinpark til de fedeste sange med diskolyset tændt.

Bemærk: Er du 10 år eller derover kan I også holde Party After Dark.

Det er muligt at holde din fødselsdag eller klassefest i eget festlokale. For at få et lokale for sig selv kræver det, at I er minimum 10 deltagere.

Det er muligt at booke Mini After Dark Party fredag aften fra 18.00-19.30.

Fra 18.00-18.30 serverer vi pizzaer og slushice til dig og dine gæster, som I kan nyde i eget partylokale. Fra kl. 18.30-19.30 er der fri leg i parken, hvor vi har en masse sjove aktiviteter på trampoliner.

For hver 2 deltagere bestilles 1 pizza. Altså ved 10 deltagere bestilles 5 pizzaer, ved 12 deltagere 6 pizzaer og således. Vælg mellem: margherita, hawaii og pepperoni.

Tilkøb til Mini After Dark Party

Når du holder børnefødselsdag i Rush Trampolinpark, kan du tilkøbe nogle forskellige ekstra ting.

 • Slikpose 
  Ønsker I at uddele lækre færdigblandede slikposer til jeres fødselsdagsgæster, så kan I tilkøbe slikposer til 25,- kr. ekstra pr. gæst.
 • Fødselsdagsindbydelse
  Inviter jeres gæster til fødselsdagen med de sejeste Rush-indbydelser. De koster 10,- per indbydelse og findes lige her.
 • Ekstra pizza
  Bliver gæsterne mon lidt ekstra sultne oven på al det hopperi? Så kan I tilkøbe alle de ekstra pizzaer I ønsker til 85,- per pizza. Vælg mellem: margherita, skinke, oksekød og pepperoni.
 • Slushice
  I kan ændre jeres party slushice til en stor slushice for 10,- kr. ekstra pr. gæstt

Fede aktiviteter til fødselsdagen eller klassefesten

Find konkurrencegenet frem og udfordre dine fødselsdagsgæster eller klassekammerater på vores populære Wipeout. Her handler det om at hoppe over bommene eller dukke sig, når bommene kommer mod dig. Hvem kan være længst tid på vores Wipeout uden at blive væltet omkuld? Vi deler jer gerne op i to eller flere hold, så vi kan lave en høvdingeboldturnering eller tage et par spil på vores Dodgeball-bane. Hvis du er vild med balanceøvelser, anbefaler vi dig at prøve vores Battle BeamSlackline og Log Roll. Du kan også svinge dig ud i en trapez på vores Trapez Bar aktivitet og lander blødt i en airbag. 

Har du spørgsmål til arrangementet, så tøv ikke med at kontakt os på telefon 86141600 eller mail: aarhus@rushdanmark.dk 

 

Anbefal os