Main Court i Rush Trampolinpark

Main Court med massevis af trampoliner

Er der en gymnast gemt i dig, eller er du bare helt vild med at hoppe rundt på trampoliner? Så er Main Court lige noget for dig. Main Court er for alle hoppende gæster, som er over 5 år gamle. Du kan være med uanset niveau. Main Court er en samling af mange trampoliner i forskellige størrelser og faconer. 

Hop rundt på vores store trampolinbane

Vi har rigtig mange trampoliner, hvilket gør, at der er plads til mange hoppende gæster på vores Main Court. Hop rundt på de mange trampoliner – nogle er lige, andre bølger og nogle helt tredje er skrå.

Du kan udfordre dine venner i, hvem der kan hoppe højest, eller hvem af jer der kan lave den flotteste salto. I kan også se, hvor hurtigt I kan hoppe fra den ene ende af den lange trampolinbane til den anden ende. 

Du kan også hoppe ned fra de forskellige platforme på trampolinerne for at hoppe højere. Eller du kan tage en velfortjent pause på en af dem. 

På trampolinerne ved Main Court kan du lave alle mulige seje tricks, mens du hopper. Hvis du er vant til det, kan du for eksempel lave salto eller flik flak. 

Du kan hoppe fra trampolin til trampolin ved at hoppe over de blå gå-områder og lave tricks på de skrå vægge. På den bølgede trampolin kan du lave nogle sjove kolbøtter. Vi har også nogle rutsjebane-trampoliner, hvor du kravler op og rutsjer ned. Prøv det, det er sjovt! 🙂

Sjove aktiviteter i massevis

Vi har selvfølgelig også en masse andre aktiviteter, du kan prøve, når du besøger os. Vi har nogle, hvor der indgår boldspil på trampolinerne – tag blandt andet en høvdingeboldkamp på vores Dodgeball-bane eller øv dig i at lave seje basketball trickskud på vores Slam Dunk Basketball. Hvis du er vild med nærkamp, skal du helt klart prøve vores Battle Beam, hvor kun den sejeste gladiator vinder! Ellers er vores populære Wipeout altid et hit, men du skal være hurtig for at undgå at blive væltet omkuld af bommene. Vores nyeste aktivitet, Reaction Wall, er også hurtigt blevet populær. Her handler det om at ramme så mange blinkende lys som muligt. 

Book dit besøg i Rush

Kan du slet ikke vente med at komme ud og prøve vores Main Court fyldt med forskellige trampoliner og alle de andre sjove aktiviteter? Så book dit næste besøg i Rush Trampolinpark allerede nu.

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken.

Vi ses til en helt fantastisk dag i Rush!

 

Anbefal os