Trapez i Rush Trampolinpark

Sving dig i vores trapez

Leder du efter aktiviteter i Århus? Tag i Rush Trampolinpark og sving dig i vores trapez. Du bruger trapezen til at svinge dig frem gennem luften. Du starter med at gå op på platformen, hvorfra du svinger dig ud i trapezen. Så slipper du grebet og flyver igennem luften. Du lander selvfølgelig blødt i en airbag. Skynd dig at booke tid, så du kan svinge dig i vores trapez – det er virkelig sjovt!

Aktiviteter i Århus hos Rush Trampolinpark

Vil du gerne vide, hvad vi ellers har af aktiviteter i vores trampolinpark i Århus? Så læs med her! Rush Trampolinpark ligger blot 

Synes du, det er sjovt at hoppe ud fra en platform, og kan du måske godt lide at lave tricks i luften? Så skal du prøve vores Foam Pit. Du kan også udfordre dine venner på vores Wipeout og se, hvem der kan holde ud i længst tid uden at blive væltet af bommene. Elsker du boldspil? Tag en høvdingeboldkamp på vores Dodgeball-bane sammen med dine venner eller andre hoppende gæster herude i parken. Du kan også øve dig i at lave seje trick-skud på vores Slam Dunk Basketball bane. Er din yndlingsbeskæftigelse derimod balanceudfordringer, så skal du prøve vores Log Roll eller kæmpe om titlen som den sejeste gladiator på vores Battle Beam.

Har du brug for en lille drikke- eller snackpause, kan du sætte dig hen i vores hyggelige café.

Regler på trapezen

Af sikkerhedsmæssige årsager, har vi et par regler, som vi beder dig overholde, når du prøver vores trapez:

  • Land på ryggen eller numsen
  • Land IKKE direkte på hovedet eller fødderne

 

Booking

Book tid med det samme, så du rigtig kan gå i gang med at glæde dig til at prøve vores Trapez.

Tag i Rush og sving dig gennem luften med vores trapez – vi glæder os til at se dig!

Anbefal os