Parkour og spring

Holdtræning på trampolinerne – anderledes sport i Aarhus

Vi har stadig pladser på holdene, så du kan henvende dig på telefon: 86141600 eller mail: aarhus@rushdanmark.dk for at booke.

Leder dit barn efter en ny slags sport i Aarhus? Hos Rush kan du dyrke sport og få motion på en sjov og anderledes måde. Er du mellem 7 og 18 år gammel, kan du nemlig gå til spring, parkour og Free Jump i Rush.

På vores springhold har du mulighed for at starte på begynderholdet og blive introduceret til springgymnastik på dit eget niveau. Er du allerede godt vant til at springe på trampolin, anbefaler vi vores hold for øvede gymnaster. Det sidste kvarter af undervisningen vil der være fri leg i parken.

Til Academy har du mulighed for at prøve flere forskellige discipliner af på trampolinerne. Der bliver selvfølgelig en masse springtræning, men der er også plads til teamer som DodgeBall, teambuilding, free jump – og måske ungerne får en challenge i ny og næ. Det sidste kvarter vil der være fri leg i parken.

Spring uge 36-50: 1.299,-

Academy uge 36-50: 999,- inkl. sæsonens hold t-shirt

Kan I bare slet ikke få nok Rush? Så kan I tilkøbe et klippekort på 10 klip til: 299,-

Holdene følger skolernes ferier og helligdage, og der er således ikke træning på feriedage

Det er ikke muligt at komme på venteliste. Hvis barnet ikke har erfaring med holdundervisning skal de tilmeldes begynderholdet; hvis barnet har gået til undervisning hos os før, og I er i tvivl om niveauet, spørg da underviseren for guide.

Anbefal os