Spring, parkour & Academy

Holdtræning på trampolinerne – anderledes sport i Aarhus

Leder dit barn efter en ny slags sport i Aarhus? Hos Rush kan du dyrke sport og få motion på en sjov og anderledes måde. Er du mellem 7 og 18 år gammel, kan du nemlig gå til spring eller academy i Rush.

På vores springhold har du mulighed for at starte på begynderholdet og blive introduceret til springgymnastik på dit eget niveau. Er du allerede godt vant til at springe på trampolin, anbefaler vi vores hold for øvede gymnaster. Det sidste kvarter af undervisningen vil der være fri leg i parken.

På vores parkourhold har du mulighed for at starte på begynderholdet og blive introduceret til parkour på dit eget niveau. Har du allerede prøvet kræfter med parkour, anbefaler vi vores hold for letøvede. Hvis du godt vant til disciplinen, er øvet nok det rigtige hold for dig. Det sidste kvarter af undervisningen vil der være fri leg i parken.

Til Academy har du mulighed for at prøve flere forskellige discipliner af på trampolinerne med fokus på sjov og leg. Der bliver selvfølgelig springtræning, men der er også plads til DodgeBall, teambuilding, challenges og free jump. Det sidste kvarter vil der altid være fri leg i parken.

Spring uge 15-25: 1.049,-

Parkour uge 15-25: 1.049,-

Academy uge 15-25: 849,-

Kan I bare slet ikke få nok Rush? Så kan I tilkøbe et klippekort på 10 klip til som gælder 12 måneder frem: 499,-

Holdene følger skolernes ferier og helligdage, og der er således ikke træning på feriedage. 

Det er ikke muligt at komme på venteliste. Hvis barnet ikke har erfaring med holdundervisning skal de tilmeldes begynderholdet; hvis barnet har gået til undervisning hos os før, og I er i tvivl om niveauet, spørg da underviseren for guide.

Anbefal os