Klassearrangement hos Rush trampolinpark

Hold klassearrangement eller skoleudflugt hos Rush Århus

Mangler idrætstimen lidt afveksling med nye og anderledes indendørsaktiviteter? Er det tid til en sjov skoleudflugt? Hos Rush har vi en lang række forskellige indendørsaktiviteter på trampoliner, der giver sved på panden.

Motion er vigtigt for både børn og voksne, og vi vil derfor hos Rush gerne bidrage til børns sundhed. Hos Rush er sjove oplevelser essentielt, og det er vigtigt for os, at der er aktiviteter for alle uanset alder og niveau.

Motion på en anderledes måde

Eleverne får i Rush mulighed for at bevæge kroppen på en anden måde, end de plejer til idrætstimen. De lærer også at udfordre hinanden på en ny måde, og det skal vi nok hjælpe dem med. Et klassearrangement i Rush kan derfor bidrage til den gode trivsel i klassen, uden at trivsel konkret er emnet. Vi lægger stor vægt på, at alle har det sjovt uanset niveau og alder. Vi kan hos Rush love jer et anderledes klassearrangement fyldt med sjove indendørsaktiviteter, hvor børnene får forbrændt en masse energi, og hvor der kommer smil frem på læberne.

Klassearrangement med anderledes indendørsaktiviteter

Vi har mange forskellige indendørsaktiviteter, som børnene kan hoppe rundt på til jeres klassearrangement. Vi elsker at have det sjovt, og det er vigtigt for os, at børnene laver det, de synes er sjovest.

Vi kan dele klassen op i mindre grupper og lave høvdingebold (Dodgeball) miniturnering, hvor børnene oplever, hvordan det er at være en del af at hold med ros og kampgejst, og hvor de giver gode fif til hinanden. Prøv også vores Wipeout, som er en kendt udfordring fra TV. Det handler om at undgå bommene både den høje og den lave, når den drejer rundt. Vi bestemmer hastigheden, så det er for alle børn uanset niveau. I kan også kæmpe mod hinanden én mod én på vores Battle Beam, hvor vinderen er den, der bliver stående længst tid på bommen. Her er en god balance et plus. Hvis I er til en mere udfordrende balanceøvelse, så prøv vores Log Roll, hvor I virkelig skal holde tungen lige i munden for hurtigst at nå over på den anden side – men uden at falde ned af bommen. Elsker I bolde? Vi har også vores Slam Dunk Basketball aktivitet, hvor I kan udfordre hinanden til at lave de fedeste eller mest enestående tricks.

Derudover har vi massevis af trampoliner, I frit kan hoppe rundt og lege på. I har fri adgang til alle indendørsaktiviteterne, når I holder skoleudflugt til Rush. 

Ansvarserklæring

Når I kommer som en klasse har I mulighed for at udfylde en fælles ansvarserklæring på vegne af alle børnene. I skal blot medbringe en printet liste med alle børnenes for- og efternavne, og så udfyldes en fælles forside ved ankomst i parken.

Book jeres klassearrangement

For at booke et klassearrangement hos Rush, bedes du kontakte os på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon: 86 14 16 00.

Det er muligt at holde klassearrangement hos Rush i Århus tirsdag og torsdag mellem kl. 10.00 og 15.00.

Klassearrangementet indeholder fri hop på parkens mange trampoliner og adgang til alle aktiviteterne inkl. Rush-sokker (obligatorisk).
Pris: 1.200,- eks. moms pr. time (kun for skoler og institutioner, 60 minutters hop).
Dette gælder for en gruppe op til 25 personer. Det er dog også muligt at hoppe i 90 eller 120 minutter, og det er også muligt at komme større grupper. For at få oplyst priser for jeres specifikke gruppe, bedes du/I kontakt os pr. mail eller telefon.
Ønsker I at få adgang til vores Ninja Warrior Course, tillægges dog 160,- eks. moms pr. time.

Bemærk: Der tillægges et faktureringsgebyr på 50,- ved betaling af EAN eller CVR.

Vi lægger stor vægt på sikkerhed, og vi har derfor veluddannet personale, der hjælper og guider børnene. Har I andre ønsker til klassearrangementet,  tidspunktet eller andet, kan I altid kontakte os på ovenstående oplysninger.

Vi glæder os til at afholde jeres klassearrangement med anderledes indendørsaktiviteter og give jer en skoleudflugt, I aldrig glemmer!

Anbefal os

Telefonens åbningstider:

Mandag kl. 10-16
Tirsdag - fredag kl. 10-18
Lørdag og søndag kl.10-15
Helligdage: kl.10-15

Book din hoppetid

Kontakt os

+45 86 14 16 00
aarhus@rushdanmark.dk
Søren Nymarks Vej 8F-G
8270 Højbjerg, Danmark