Klassearrangement hos Rush Trampolinpark

Hold klassearrangement eller skoleudflugt hos Rush Århus

Mangler idrætstimen lidt afveksling med nye og anderledes indendørsaktiviteter? Er det tid til et sjovt klassearrangement?

Hos Rush får børnene mulighed for at bevæge kroppen på en anden måde, end de plejer til idrætstimen. Vi lægger stor vægt på, at alle har det sjovt og kan hos Rush love jer et anderledes klassearrangement fyldt med sjove indendørsaktiviteter, hvor børnene får forbrændt en masse energi, og hvor der kommer smil frem på læberne.

Vi har forskellige pakker alt efter hvilket arrangement I leder efter – læs mere på siden herunder.

Klassearrangement i skoletiden

Skal I holde en anderledes idrætstime eller bare have det sjovt i skoletiden? Så kan I komme på besøg hos Rush mandage-fredage mellem kl. 10.00-14.00. Pladsen skal bookes på forhånd.

Klassearrangementet indeholder fri hop på parkens mange trampoliner og adgang til alle aktiviteterne.
Pris per hopper: fra 94,- eks. strømper pr. time (kun for skoler og institutioner).
Rush-sokker er obligatoriske og har en skolepris på 20,- per strømpepar.
Dette gælder for grupper på min. 15 deltagere.

Det er også muligt at hoppe i 90 eller 120 minutter, og det er også muligt at komme større grupper. For at booke eller få oplyst priser for jeres specifikke gruppe, bedes du/I kontakt os pr. mail: aarhus@rushdanmark.dk eller telefon: 86 14 16 00.

Bemærk: Gælder ikke i skolernes ferier. Der tillægges et faktureringsgebyr på 60,- ved betaling af EAN eller CVR.

 

 

Klassearrangement uden for skoletiden

Et klassearrangement i Rush kan bidrage til den gode trivsel i klassen, uden at trivsel konkret er emnet.

Vi lægger stor vægt på sikkerhed, og vi har derfor veluddannet personale, der hjælper og guider børnene. Har I andre ønsker til klassearrangementet, tidspunktet eller andet, kan I altid kontakte os.

Ønsker I at holde et klassearrangement i vores normale åbningstid laver vi et to-timers arrangement, der også inkluderer spisning i eget lokale. Her får I 60 min hop, og efterfølgende 45 min i eget lokale, hvor der vil blive serveret pizza, donut, saftevand og slush-ice. Rush sokker er også her med i prisen: 199,- pr. person (mandag-torsdag) og 219,- pr. person (fredag-søndag)

 

Sikkerhedsregler

Når I kommer som en klasse skal børnene informeres om sikkerhedsreglerne og se sikkerhedsvideoen i parken – men bare rolig, det hjælper vi med, når I kommer.

Book jeres klassearrangement

For at booke et klassearrangement hos Rush, bedes du kontakte os på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon: 86 14 16 00.

Anbefal os