Klassearrangement hos Rush Trampolinpark

Hold klassearrangement eller skoleudflugt hos Rush Århus

Mangler idrætstimen lidt afveksling med nye og anderledes indendørsaktiviteter? Er det tid til et sjovt klassearrangement? Hos Rush har vi en lang række forskellige indendørsaktiviteter på trampoliner, der giver sved på panden.

Vi har forskellige pakker alt efter hvilket arrangement I leder efter – læs mere på siden herunder.

Klassearrangement i skoletiden

Skal I holde en anderledes idrætstime eller bare have det sjovt i skoletiden? Så kan I komme på besøg hos Rush mandage-fredage mellem kl. 10.00-14.00. Pladsen skal bookes på forhånd.

Klassearrangementet indeholder fri hop på parkens mange trampoliner og adgang til alle aktiviteterne.
Pris: 1.500,- eks. moms og eks. strømper pr. time (kun for skoler og institutioner, 60 minutters hop). Rush-sokker er obligatoriske og har en skolepris på 20,- per strømpepar.
Dette gælder for en gruppe op til 25 personer.

Det er også muligt at hoppe i 90 eller 120 minutter, og det er også muligt at komme større grupper. For at booke eller få oplyst priser for jeres specifikke gruppe, bedes du/I kontakt os pr. mail: aarhus@rushdanmark.dk eller telefon: 86 14 16 00.

Bemærk: Der tillægges et faktureringsgebyr på 50,- ved betaling af EAN eller CVR.

Vi lægger stor vægt på sikkerhed, og vi har derfor veluddannet personale, der hjælper og guider børnene. Har I andre ønsker til klassearrangementet, tidspunktet eller andet, kan I altid kontakte os på ovenstående oplysninger.

 

 

 

Klassearrangement udenfor skoletiden

Ønsker I i stedet at holde et klassearrangement i vores normale åbningstid laver vi et to-timers arrangement, der også inkluderer spisning i eget lokale. Her får I en times hop, og efterfølgende en time i eget lokale, hvor der vil blive serveret pizza, donut, saft og slush-ice. Rush sokker er også her med i prisen: man-tors : 185,- pr. person, fre-søn: 195,- pr. person. For at booke dette bedes I sende en mail til aarhus@rushdanmark.dk

Eleverne får i Rush mulighed for at bevæge kroppen på en anden måde, end de plejer til idrætstimen. De lærer også at udfordre hinanden på en ny måde, og det skal vi nok hjælpe dem med. Et klassearrangement i Rush kan derfor bidrage til den gode trivsel i klassen, uden at trivsel konkret er emnet. Vi lægger stor vægt på, at alle har det sjovt uanset niveau og alder. Vi kan hos Rush love jer et anderledes klassearrangement fyldt med sjove indendørsaktiviteter, hvor børnene får forbrændt en masse energi, og hvor der kommer smil frem på læberne.

Ansvarserklæring

Når I kommer som en klasse har I mulighed for at udfylde en fælles ansvarserklæring på vegne af alle børnene. I skal blot medbringe en printet liste med alle børnenes for- og efternavne, og så udfyldes en fælles forside ved ankomst i parken.

Book jeres klassearrangement

For at booke et klassearrangement hos Rush, bedes du kontakte os på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon: 86 14 16 00.

Anbefal os