Rush at Night

Hopmaraton i en trampolinpark til Rush at Night! 

Rush at Night er det sejeste hopmaraton! Fyldt med hop, aktiviteter og hygge. Næste gang er d. 9. juni fra kl. 18.00, så I også kan være med til at hoppe hele natten til en fest på trampolinerne. Hvis du bliver træt i løbet af natten, kan du tage et hvil på trampolinerne.

Sjove aktiviteter til Rush at Night

Inviter dine bedste venner med til hopmaraton i Rush Aarhus og find det gode humør frem, så sørger vi for alt andet.

Hele natten er der selvfølgelig adgang til alle vores sjove aktiviteter, lige indtil det bliver sengetid og I kan sove direkte på trampolinerne!

Tag en gladiatorkamp mod din bedste ven på vores Battle Beam eller se, hvem der er bedst til at hoppe og undgå bommene på vores Wipeout. Kæmp hold mod hold i høvdingebold på vores Dodgeball bane – hvis I ikke er nok til at danne et hold eller ikke har nogen modstandere, er der helt sikkert andre børn i parken, der er klar på at dyste mod jer. Elsker du basketball? Så prøv vores Slam Dunk basketball bane, hvor du kan øve dig i at lave de sejeste skud på basketballkurven. 

 

 

 

 

Ansvarserklæring

Ansvarserklæringen skal udfyldes hjemmefra. Alle vores besøgende i parken er pålagt at underskrive en ansvarserklæring, før de kan hoppe i parken. Er du under 18 år gammel, skal din ansvarserklæring underskrives af en forælder eller værge for at være gældende.

Vi glæder os til at feste med dig og alle dine venner til den sejeste sleepover!

 

Anbefal os