Polterabend hos Rush trampolinpark

Hold en sjov og anderledes polterabend hos Rush Århus

Er du løbet tør for polterabend-idéer? Hos Rush Trampolinpark kan du holde en hoppende polterabend, hvor I får bevæget jer på den sjove måde. Vi er placeret i Højbjerg, kun 6 km fra Århus C. I samspil med dig arrangerer vi den fedeste dag, som indeholder det, du ønsker.

Holder du polterabend hos Rush, sikrer vi jer nogle sjove timer fyldt med gode grin. I kan prøve de mange sjove aktiviteter i parken og udfordre hinanden i fx Dodgeball eller Battle Beam, hvor konkurrencegenet kan få frit løb, når I kæmper én mod én om ikke at falde ned fra bommen. I kan også prøve kræfter med Wipeout, som mange kender fra TV, eller vise dine tricks ved Slam Dunk Basketball.

Vi deler jer op i hold og sætter konkurrencer i gang ved de forskellige aktiviteter. Lad det bedste hold vinde!

Er du på udgik efter et sted at holde et helt andet arrangement, så er du ikke gået forgæves. Vi tilbyder at afholde mange forskellige arrangementer. Se for eksempel vores sommerfestteambuilding og julefrokost. Vores arrangementer henvender sig både til virksomheder og privatpersoner.

Sikkerhed og regler i parken

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken

Afbestilling af polterabend

Vi gør opmærksom på, at hvis du skulle være forhindret I at afholde arrangementet, er det muligt at afbestille på aarhus@rushdanmark.dk senest 7 dage før arrangementet afholdes. Hvis tidsfristen overskrides for afbestilling, kan du blive opkrævet det fulde beløb. Vi sender dig en bekræftelse, når arrangementet er afbestilt, og først der er det endeligt afbestilt.

Du velkommen til at henvende dig på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon: 86 14 16 00, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at se jer og være med til at gøre jeres polterabend event til noget helt særligt!

Anbefal os