Polterabend hos Rush trampolinpark

Hold en sjov og anderledes polterabend hos Rush Århus

Polterabend i Rush giver dig en anderledes dag med en masse hop. Er du løbet tør for polterabend-idéer? Hos Rush Trampolinpark kan du holde en hoppende polterabend, hvor I får bevæget jer på den sjove måde. Vi er placeret i Højbjerg, kun 6 km fra Århus C. I sammenspil med dig arrangerer vi den fedeste dag, som indeholder det, du ønsker. 

 

Sjove aktiviteter til polterabend i Århus

Holder du polterabend hos Rush, sikrer vi jer nogle sjove timer fyldt med gode grin. I kan prøve de mange sjove aktiviteter i parken og udfordre hinanden i fx Dodgeball eller Battle Beam, hvor konkurrencegenet kan få frit løb, når I kæmper én mod én om ikke at falde ned fra bommen. I kan også prøve kræfter med Wipeout, som mange kender fra TV, eller vise dine tricks ved Slam Dunk Basketball.

Vi deler jer op i hold og sætter konkurrencer i gang ved de forskellige aktiviteter. Lad det bedste hold vinde!

Er du på udgik efter et sted at holde et helt andet arrangement, så er du ikke gået forgæves. Vi tilbyder at afholde mange forskellige arrangementer. Se for eksempel vores sommerfestteambuilding og julefrokost. Vores arrangementer henvender sig både til virksomheder og privatpersoner. 

Pakker og priser for polterabend

Til en polterabend er der brug for sjove indspark og gode grin. Derfor har vi sammensat to forskellige pakker – så der er noget for enhver smag. Polterabend-pakkerne består af:

Polterabend pakke 1

Pr. person: 399,-

+ 1 times hop
Hvoraf 45 min er med egen instruktør
og aktiviteter lukkes af kun for jer
+ Rush-sokker
+ 1 time i eget lokale
Med popcorn og fri fadøl i hele timen

Polterabend pakke 2

Pr. person: 269,-

+ 1 times hop
Hvoraf 45 min er med egen instruktør
og aktiviteter lukkes af kun for jer

+ Rush-sokker
+ 1 øl (33 cl) eller stor slushice efter hopppetid

Bemærk: Ved køb af pakke 1 hopper I først i 1 time. Efterfølgende har I 1 time i eget lokale, hvor der er snacks og fri fadøl. Fri fadøl er derfor efter I har hoppet. 

Det er også muligt at tilkøbe en sandwich menu til begge pakker, der består af en sandwich og en sodavand/fadøl/slushice til 75 kr. pr. person. Menuen skal bestilles på forhånd, da vi får vores lækre sandwich fra en bager.

 

Book din polterabend

Du booker en polterabend-pakke ved at kontakte os på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon 86 14 16 00.

Ansvarserklæring

Udfyld ansvarserklæringen på forhånd. For at hoppe i vores trampolinpark er det nødvendigt at udfylde en ansvarserklæring. Dette kan både gøres ude i parken eller hjemmefra for at spare tid. Vi anbefaler, at I gør det hjemmefra, så I ikke skal bruge tid på det herude.

Afbestilling af polterabend

Vi gør opmærksom på, at hvis du skulle være forhindret I at afholde arrangementet, er det muligt at afbestille på aarhus@rushdanmark.dk senest 7 dage før arrangementet afholdes. Hvis tidsfristen overskrides for afbestilling, kan du blive opkrævet det fulde beløb. Vi sender dig en bekræftelse, når arrangementet er afbestilt, og først der er det endeligt afbestilt.

Du velkommen til at henvende dig på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon: 86 14 16 00, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at se jer og være med til at gøre jeres polterabend event til noget helt særligt!

Anbefal os