Handicapvenlige forhold i Rush Trampolinpark

Handicapparkering og handicaptoilet 

I Rush lægger vi vægt på, at der er plads til alle uanset niveau og kompetencer. Dette gælder selvfølgelig også handicappede. Det skal være nemt for alle at komme ind i vores trampolinpark og være en del af aktiviteterne. Vi har derfor handicapparkering lige ved døren. Derudover er der i parken et stort handicaptoilet lige mellem trampolinerne og receptionen.  

Aktiviteter for handicappede voksne og børn

I Rush har vi aktiviteter for handicappede voksne og børn. Vi har en del besøgende, der er handicappede, og som stadig kan være med på aktiviteterne. Der er mulighed for at hoppe rundt på trampolinerne i vores Main Court område, som er vist på billederne. Det er et område fyldt med forskellige trampoliner, hvor alle kan hoppe frit rundt. Her har vi haft flere handicappede gæster, der har hoppet i følge med en ledsager.

Det er et trygt område, hvor der kun må være én gæst på ad gangen på de små trampoliner. Det gør det muligt for dig at hoppe stille og roligt i trygge omgivelser og stadig føle, at du er en del af fællesskabet på aktiviteterne. 

 

 

 

Rampe til kørestolsbrugere

Kørestolebrugere er selvfølgelig velkomne i vores trampolinpark. Vi har en rampe, som fører op til aktiviteterne, så kørestole kan køre derop. Der er derfor rig mulighed for at være en del af oplevelsen sammen med venner og familie, selv om du ikke har mulighed for at hoppe. 

Ledsagere over 18 år hopper gratis ved fremvisning af ledsagerkort, dog skal der betales for de obligatoriske Rush sokker til 30 kr. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. 1 ledsagerkort giver gratis adgang for 1 ledsager ifølge med den betalende ledsagede.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmå eller er i tvivl, om du kan hoppe i parken.

Vi har også en hyggelig café, som du kan hygge dig i, hvis du får brug for en pause eller bare er lidt lækkersulten. 

Book dit næste besøg i Rush Trampolinpark

Book tid til dit besøg hos os allerede nu, så du er fri for at køre herud forgæves.

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken

 

Anbefal os