FAQ

Booking af hop

Booking af fødselsdage og events

Du kan altid holde fødselsdag i Rush. Der er både mulighed for at hoppe på banen og spise mad i et af vores lokaler. Vi har to forskellige pakker til børnefødselsdage,
og vi kan også sammensætte en pakke til en familiefødselsdag, hvis de voksne også vil være med.
Ja! Vi elsker alle typer af arrangementer. Vi har nogle faste firmapakker, som du kan læse mere om her: https://www.rushdanmark.dk/for-firmaer.
Vi vil også gerne tilpasse arrangementet til jeres ønsker, så kontakt os gerne på mail: aarhus@rushdanmark.dk

Betaling

Betaling foregår først ved ankomst til parken, og du skal derfor ikke betale, når du booker. Har du booket et større event, kontakter vi dig, såfremt du skal betale et depositum.
Vi tager både imod kontanter og diverse betalingskort i parken.

Afbestilling

Bookinger (gælder kun alm. hop og Rush After Dark) kan afbestilles på telefon eller på mail. Hvis du afbestiller via mail, bedes du gøre det senest 24 timer før. Ved større grupper (+20), skal afbestilling ske på mail eller telefon, senest 5 hverdage inden, ellers kan du risikere, at blive opkrævet det fulde beløb.
Du kan senest afbestille din fødselsdag/event 5 hverdage før arrangementet. Afbestilling skal ske skriftligt til aarhus@rushdanmark.dk. Dit arrangement er først afbestilt, når du modtager en bekræftelse på mail. Hvis du forsøger at afbestille din fødselsdag/event mindre end 5 hverdage før arrangementet, kan du blive opkrævet det fulde beløb.

Generelt

Hvis du har booket tid til at hoppe, anbefaler vi, at du kommer ca. 15 minutter før i hverdage og ca. 20 – 30 minutter før i weekenderne. Fødselsdage og større grupper beder vi komme senest 30 minutter før jeres tid starter.
Af sikkerhedsmæssige årsager er det obligatorisk at have Rush-sokker på, når man hopper. Der er tale om skridsikre sokker, der hjælper hoppere med at stå fast. Du må meget gerne gemme dine sokker og benytte dem igen ved næste besøg. Et lille tip: de holder længere, hvis du vasker dem i hånden.
Hvis du har lignende sokker fra en anden trampolinpark, kan du desværre ikke benytte dem i vores park.
Vi har et separat område til børn under 5 år, hvor de kan hoppe i fred for større børn og voksne. Af sikkerhedsmæssige årsager er det kun i dette område samt på Slam Dunk Basket og Slack Line, børnene under 5 år må opholde sig. Der er adgang til området fra det store trampolinområde, så forældrene kan holde øje med deres barn og se dem hoppe rundt.
Børn under 5 år koster 50 kr. for 1 time. Hvis en af forældrene selv skal hoppe og betaler for dette, kan man få ét barn under 5 år med gratis. Dette barn har stadig kun adgang til børneområdet.
Rush After Dark er til alle festglade børn, unge og voksne over 10 år. Du kan komme til Rush After Dark hver fredag aften kl. 20 – 22.
Vi har ikke omklædningsrum, men du kan benytte et af de store toiletter til at klæde om. Vi har masser af skabe til dit overtøj og dine værdigenstande. Det koster 10 kr. for et skab.
Lige uden for parken har vi 70 gratis parkeringspladser, som vores gæster frit kan benytte.
Ja, vi har en hyggelig café hvor du kan købe lette retter som f.eks. pizza, pølsehorn, snacks og drikkevarer. Derfor er medbragt mad og drikke ikke tilladt i parken. Det er tilladt at medbringe vand.

Ansvarserklæring

Vores online ansvarserklæring er gyldig i 12 måneder fra den dato, den er udfyldt. Er du i tvivl, om din erklæring stadig er gældende, kan du altid bede en receptionist tjekke det for dig i parken, eller du kan kontakte os på telefon el. mail.
Alle besøgende i Rush, der skal benytte trampoliner og aktiviteter, skal have en underskrevet ansvarserklæring. Er du over 18 år, kan du selv udfylde erklæringen. Er du under 18 år, skal din erklæring udfyldes og underskrives af en forælder eller værge.
Du finder vores ansvarserklæring her: https://rushdanmark.dk/ansvarserklæring.
Erklæringen bliver gemt online, så du behøver ikke at printe den.
Ansvarserklæringen er din accept af, at der er en række regler, som skal følges i parken. Erklæringen skal sikre, at du kender og er indforstået med reglerne for dit besøg.
Du finder vores ansvarserklæring her: https://rushdanmark.dk/ansvarserklæring.
Erklæringen bliver gemt online, så du behøver ikke at printe den.
Desværre ikke. Ansvarserklæringen skal udfyldes af en forælder eller værge til barnet. Man udfylder en erklæring for et barn ved at indtaste sine egne oplysninger i erklæringen ”Mig og mine børn”, hvorefter barnets detaljer indtastes i erklæringen.
Erklæringen bliver gemt online, så du behøver ikke at printe den.

Priser og åbningstider

Du kan altid finde vores åbningstider på hjemmesiden eller på vores Facebookside.
Du kan se alle vores priser her. Vi tilbyder 1 time, 1½ time, 2 timer eller 3 timers hop, så der er rig mulighed for at vælge den tid, der passer dig bedst.
I skolernes ferier forsøger vi altid at have åbent så meget som muligt. Vi opdaterer vores åbningstider i ugerne op til ferierne, så du kan følge med i, hvornår du kan besøge Rush. Se vores hjemmeside, Facebookside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at følge med.
Du kan købe 10- eller 20-turs klippekort til Rush. Hvert klip er gældende til 1 times Free Jump. Klippekortet er personligt og kan derfor kun bruges af én person. Vi sælger også 10-turs klippekort til vores fitness- og børnehold.
Anbefal os

© 2017 Rush Danmark. All Rights Reserved.