FAQ

Booking af hop

Skal jeg booke tid på forhånd?

Vi anbefaler altid, at du booker tid på forhånd. Vi har begrænsning på banen, og derfor kan vi blive nødt til at afvise gæster, der ikke har en booking.

Jeg vil gerne hoppe på et bestemt tidspunkt, men jeg kan ikke finde det, når jeg forsøger at booke?

Hvis et tidspunkt ikke fremgår, når du forsøger at booke, er det fordi, at det enten ligger uden for vores åbningstid, eller at tidspunktet er fuldt booket.

Jeg skal med i Rush, men jeg skal ikke hoppe. Hvad koster det?

Det er kun gæster, der skal hoppe, som skal betale. Det er gratis for tilskuere at komme ind i parken, og hvis du tager skoene af, må du også gerne gå med rundt på gulvtæppet omkring banen.

Jeg har lavet en booking via jeres hjemmeside, men jeg har ikke fået en bekræftelse?

Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse, kan det skyldes flere ting. Bekræftelsen kan være endt i din spam-mappe. Du kan have indtastet din mail forkert. Vores system kan have lavet en fejl. Hvis du ikke har modtaget en bookingbekræftelse, bedes du venligst ringe til os, så vi kan være sikre på at din booking er gået igennem.

Skal jeg booke til dem, der ikke skal hoppe?

Du skal kun booke tid til det antal personer, som skal hoppe.

Booking af fødselsdage og events

Kan man holde fødselsdag i Rush?

Du kan altid holde fødselsdag i Rush. Der er både mulighed for at hoppe på banen og spise mad i et af vores lokaler. Vi kan også sammensætte en pakke til en familiefødselsdag, hvis de voksne også vil være med.

Kan man holde firmaarrangementer i Rush?

Ja! Vi elsker alle typer af arrangementer. Vi har nogle faste firmapakker, som du kan læse mere om her: https://rushdanmark.dk/teambuilding-hos-rush/
Vi vil også gerne tilpasse arrangementet til jeres ønsker, så kontakt os gerne på mail: aarhus@rushdanmark.dk

Betaling

Online betaling

Du kan betale med kort og MobilePay ved booking online. Hvis du har booket gennem mail eller telefon betaler du blot ved ankomst i parken. Har du booket et større event, kontakter vi dig, såfremt du skal betale et depositum.

Kan man betale med dankort / kreditkort hos jer?

Vi tager både imod kontanter og diverse betalingskort samt MobilePay i parken, men desværre ikke dankort.

Afbestilling

Jeg har lavet en booking til Free Jump, men jeg er blevet forhindret i at komme. Hvordan afbestiller jeg?

Bookinger (gælder kun alm. hop og Rush After Dark) skal afbestilles via vores afbestillingsformular senest 24 timer før bookingens starttidspunkt.

Jeg har booket en fødselsdag/event, men vi er blevet forhindret i at komme. Hvordan afbestiller jeg?

Du kan senest afbestille din fødselsdag/event 5 hverdage før arrangementet. Afbestilling skal ske skriftligt til aarhus@rushdanmark.dk. Dit arrangement er først afbestilt, når du modtager en bekræftelse på mail. Hvis du forsøger at afbestille din fødselsdag/event mindre end 5 hverdage før arrangementet, kan du blive opkrævet det fulde beløb.

Bemærk at der kan være andre afbestillingsbetingelser. Hvis dette er tilfældet, skrives det i mail.

Generelt

Hvor tidligt skal jeg ankomme til Rush?

Hvis du har booket tid til at hoppe, anbefaler vi, at du kommer ca. 15 minutter før i hverdage og ca. 20 – 30 minutter før i weekenderne. Fødselsdage og større grupper beder vi komme senest 30 minutter før jeres tid starter.

Skal man have jeres Rush-sokker på?

Af sikkerhedsmæssige årsager er det obligatorisk at have Rush-sokker på, når man hopper. Der er tale om skridsikre sokker, der hjælper hoppere med at stå fast. Du må meget gerne gemme dine sokker og benytte dem igen ved næste besøg. Et lille tip: de holder længere, hvis du vasker dem i hånden.
Hvis du har lignende sokker fra en anden trampolinpark, kan du desværre ikke benytte dem i vores park.

Mit barn er 3 år gammelt. Må han/hun gerne hoppe på hele banen?

Vi har en børnebane, hvor børn mellem 0-3 år kan hoppe i fred for større børn og voksne. Af sikkerhedsmæssige årsager er det kun i dette område samt på Slam Dunk Basket og Slack Line, børnene under 4 år må opholde sig, såfremt der er købt adgang til børnebane. Der er adgang til området fra det store trampolinområde, så forældrene kan holde øje med deres barn og se dem hoppe rundt. Alternativt kan man komme til Minirush hver lørdag og søndag kl. 9-10, hvor parken kun er åben for de små.

Hvad koster det for børn under 4 år at hoppe?

Det koster 50 kr. at hoppe på børnebanen i en time. Dette barn har stadig kun adgang til børneområdet.

Hvor gammel skal man være til Rush After Dark?

Rush After Dark er til alle festglade børn, unge og voksne over 10 år. Du kan komme til Rush After Dark hver fredag aften kl. 20 – 22.

Har I omklædning med skabe?

Vi har ikke omklædningsrum, men du kan benytte et af de store toiletter til at klæde om. Vi har masser af skabe til dit overtøj og dine værdigenstande. Du kan enten selv medbringe en lås, eller du kan kan købe en i receptionen til 25 kr.

Har I parkering tæt på parken?

Lige uden for parken har vi 70 gratis parkeringspladser, som vores gæster frit kan benytte.

Kan man spise mad i parken?

Ja, vi har en hyggelig café hvor du kan købe lette retter som f.eks. pizza, pølsehorn, snacks og drikkevarer. Derfor er medbragt mad og drikke ikke tilladt i parken. Det er tilladt at medbringe vand.

Du kan se vores kontrolrapporter fra fødevarestyrelse her.

Sikkerhed og regler

Skal jeg ikke længere udfylde en ansvarserklæring?

Du skal ikke længere udfylde en ansvarserklæring i Rush, du skal dog acceptere, at du har gennemgået og forstået parkens sikkerhedsregler. De kan ses her og fremgår også af sikkerhedsvideon, I ser i parken, inden I går på banen.

Hvordan samtykker man at have forstået Rush Aarhus' sikkerhedsregler?

Ved booking accepterer bookingholderen at have gennemgået og forstået parkens sikkerhedsregler. Hvis I ikke har booket hoppetid på forhånd, skal I samtykke dette ved booking i parken.

Hvorfor skal jeg samtykke at have forstået sikkerhedsreglerne?

Samtykket er din accept af, at der er en række regler, som skal følges i parken. Erklæringen skal sikre, at du kender og er indforstået med reglerne for dit besøg.
Du finder vores regler her.

Priser og åbningstider

Hvornår har I åbent?

Du kan altid finde vores åbningstider på hjemmesiden eller på vores Facebookside.

Hvad koster det at komme ind?

Du kan se alle vores priser her. Vi tilbyder 1 time, 1½ time, 2 timer eller 3 timers hop, så der er rig mulighed for at vælge den tid, der passer dig bedst.

Har I åbent i ferier og på helligdage?

I skolernes ferier forsøger vi altid at have åbent så meget som muligt. Vi opdaterer vores åbningstider i ugerne op til ferierne, så du kan følge med i, hvornår du kan besøge Rush. Se vores hjemmeside, Facebookside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at følge med.

Kan jeg købe klippekort til parken?

Du kan købe 10- eller 20-turs klippekort til Rush. Hvert klip er gældende til 1 times Free Jump. Klippekortet er personligt og kan derfor kun bruges af én person. 

Anbefal os