Slackline i Rush Trampolinpark i Århus

Gå på line på vores Slackline

Er du vild med at gå på line? Du har måske i lang tid drømt om at prøve en Slackline? Så skal du helt klart prøve vores Slackline i Rush Århus. bliver du udfordret på din balance ved at gå på line på linen, og selv dine mindste muskler bliver aktiveret. Det kræver en helt speciel måde at bevæge sig på, da linen ikke er så bred igen.

Slackline er blevet mere og mere populært de sidste år. Du behøver ikke være vildt god for at kunne prøve vores Slackline. Hvis du aldrig før har prøvet at gå på line på en Slackline, så kan du sagtens komme ud i Rush og prøve vores. Aktiviteten er derfor bestemt også for begyndere. Alle kan være med, børn som voksne. Det kræver blot en smule koncentration og et smil på læben 

Spændende aktiviteter i Rush

Hos Rush Trampolinpark har vi mange forskellige aktiviteter, som du kan hoppe løs på og prøve. Vi har flere aktiviteter, der kræver balance, heriblandt vores Log Roll. Bommen drejer rundt, mens du skal over på den anden side af springgraven – hvem er hurtigst uden at falde? Prøv blandt andet vores Slam Dunk Basketball, hvor du kan lave seje basketball tricks. Vores Battle Beam aktivitet handler om at kæmpe mod hinanden i kamp på en bom. En af vores mest populære aktiviteter er vores Wipeout, hvor du skal undgå bommene ved at hoppe over dem eller bukke dig. Dodgeball er vores version af det traditionelle høvdingeboldspil, hvor det handler om at skyde modstanderne. Høvdingeboldspillet foregår selvfølgelig på trampoliner. 

Booking og sikkerhedsregler

Glæder du dig allerede til din næste tur i vores trampolinpark? Måske er balanceudfordringer som vores Slackline lige noget, der fanger din interesse? Du kan booke tid allerede nu. Så er du sikker på ikke at tage herud forgæves.

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller tlf.: +45 86 14 16 00.

Vi ses til en dag fyldt med grin og en masse sjove aktiviteter!

Anbefal os