Log Roll

Balanceudfordring på Log Roll 

Er du vild med balanceudfordringer? Så prøv vores Log Roll, hvor du virkelig skal have styr på din balance og koncentration. Dig og dine venner kan alle prøve om I kan nå over på den anden side – og når I har mestret det, kan I dyste om hvem der kan komme over på den anden side hurtigst.

Log Roll der bevæger sig

Din udfordring går ud på at passere springgraven. Springgraven er én stor airbag, så du lander blødt, hvis du falder. Du passerer springgraven ved at nå over på den anden side, mens du går på bommen. Men pas på – bommen ruller under dine fødder. Så hold hellere tungen lige i munden, hvis du vil nå over på den modsatte side uden at falde. Måske er det dig, der kan nå hurtigst over på den anden side uden at falde ned i springgraven? Ups, måske faldt du ned? Bare rolig – du kan prøve vores Log Roll så mange gange, du vil, når du hopper i Rush.

Vores seje Rush sokker hjælper dig med at stå fast, da der er gummi under. 

Sjove aktiviteter

Er balanceudfordringer lige noget for dig, så skal du prøve vores Battle Beam. Her kæmper du som en rigtig gladiator, og det handler om at vælte din modstander ned fra bommen i en intens gladiatorkamp. Vi har også et par aktiviteter, hvor bolde er inddraget. Den ene er vores Slam Dunk Basketball og den anden er vores Dodgeball bane (høvdingebold). Hvis du elsker aktiviteter, hvor det handler om at have hurtige reflekser, så skal du prøve vores Wipeout. Du skal på Wipeouten være hurtig og hoppe over den lave bund og dukke dig, når den høje bom kommer mod dig. Måske er du også vild med forhindringsbaner, så kan det være, at vores Ninja Warrior forhindringsbane er noget for dig.  

Booking og sikkerhedsregler

Kan du slet ikke vente med at komme ud og afprøve vores Log Roll? Book tid nu, så du ikke tager herud forgæves.

Inden I hopper i parken, skal I have forstået vores sikkerhedsregler og set sikkerhedsvideoen i parken

Tag dine venner under armen – kom ud i Rush og bliv udfordret på din balance på vores Log Roll!

 

Anbefal os