Skal jeg booke tid på forhånd?

Vi har et begrænset antal pladser i parken. For at undgå at gå forgæves, anbefaler vi at bestille hoppetid på forhånd på vores hjemmeside. Hvis den ønskede tid ikke vises, betyder det, at tiden er fuldt booket, og du skal vælge en anden tid. Betaling sker ved booking. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her.

Selvfølgelig er “drop-in” besøg også muligt, men du risikerer at skulle vente, hvis parken er fuld.

Mød op 15 minutter før starttidspunktet for at tjekke ind, sætte dine ejendele og se sikkerhedsvideoen.

Koster det noget for voksne, der ikke skal hoppe, og kan jeg se på, mens mit barn hopper?

Det koster ingenting for besøgende, der ikke skal hoppe. Du kan sidde i caféen eller ude i selve hallen og slappe af, mens du ser dit barn hoppe. Du kan også bevæge dig rundt inde i parken på det sorte gulvbelægning, du skal blot tage skoene af.

Ved fødselsdagsfester og andre arrangementer kan der være behov for at begrænse antallet af “ikke-hoppende” gæster af hensyn til sikkerheden.

Er der nogen aldersgrænse i parken?

På grund af sikkerhedshensyn er der en aldersgrænse på 3 år i parken. Dog har vi en børnebane kun for dem på 0-3 år. Vi arrangerer også minirush, hvor små børn (0-6 år) kan lege for sig selv i hele parken under opsyn af en voksen.

Kan jeg medbringe min egen mad?
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad, men du må gerne have vand med. Vi tilbyder et godt udvalg af både mad og drikke i vores café.
Hvad skal jeg have på?

Vi anbefaler, at du tager behageligt tøj på. Det er ikke tilladt, at medbringe skarpe genstande på hoppeområdet, såsom ure, bælter osv. Alle hoppere skal bruge Rush sokker.

Er trampolinparken farlig?

Rush trampolinpark prioriterer sikkerheden højt. Parken har veluddannet personale, strenge sikkerhedsregler og udstyr designet til at sikre sikkerheden på bedst mulig vis. Det er dog vigtigt, at alle besøgende respekterer deres eget færdighedsniveau og undgår farlige aktiviteter uden korrekt træning. Derudover er det selvfølgelig vigtigt at tage hensyn til de andre besøgende i parken.

Er der wifi tilgængeligt i parken?

Wifi er tilgængeligt for vores besøgende i receptionsområdet og i caféen.

Er der begrænsninger på kropsvægt?

Af sikkerhedsmæssige årsager er der en øvre vægtgrænse på 125 kilo.

Kan jeg bruge mine Rush-sokker flere gange?

Ja, du kan bruge dine Rush sokker flere gange, så længe den skridsikre belægning er intakt, og der ikke er hul i dem. Hvis du har brug for nye sokker, kan de købes i parken.

Kan jeg lade mit barn være alene i parken?

Børn skal være mindst 10 år gamle for at blive efterladt i parken uden en voksen til stede.

Afbestillingsregler og handelsbetingelser

Fødselsdage og andre fester skal afbestilles senest 5 dage før den reserverede tid for at få depositummet refunderet. Når de 5 dage før er nået, betragtes bookingen som endelig, og fx deltagerantal kan ikke justeres. Afbestilling skal ske skriftligt til aarhus@rushdanmark.dk. Navnet på den, der bestilte, reservationsnummeret og tidspunktet for den bookede tid skal medsendes ved afbestillingen.

Du kan afbestille købte billetter online inden for 24 timer før den bookede tid. Afbestilling skal ske skriftligt til aarhus@rushdanmark.dk. Navnet på den, der bestilte, reservationsnummeret og tidspunktet for den bookede tid skal medsendes ved afbestillingen.

Du kan ændre tidspunktet for købte netbilletter op til 24 timer før den bookede tid. Ændringen skal ske skriftligt til aarhus@rushdanmark.dk eller via telefon. Navnet på den, der bestilte, reservationsnummeret og det ønskede nye tidspunkt skal inkluderes i e-mailen.

Læs mere om vores handelsbetingelser her.

Sikkerhed

Rush lægger stor vægt på at sikre sikkerheden i parkerne på bedst mulig vis. Vi har vores egne sikkerhedsregler, som alle skal være godt bekendt med. Derudover har vi sikkerhedsvideoer i parken, som vores besøgende skal se, før de går ind på trampolinerne. Vores hoppevagter er altid til stede for at guide og sikre, at reglerne bliver overholdt.

Udstyr

Rush bliver årligt godkendt af Teknologisk Institut som forlystelsespark. Alt udstyr i parken er planlagt, produceret og konstrueret med maksimal sikkerhed for øje. Udstyret kontrolleres jævnligt for at sikre, at det ikke er fare for skader på grund af fejl eller mangler.