Hoppe, lege, træne, øve tricks? Vi har helt sikkert en aktivitet, som passer til dig

Vi har særlige tider, hvor de allermindste kan boltre sig frit og sikkert sammen med en voksen.

 

Aldersgrænse: 0-6 år.

WipeOut’en er lukket under MiniRush.

 

Priser

  • 1 time for 1 barn og 1 forælder: 145,- kr
  • 1,5 time for 1 barn og 1 forælder: 175,- kr
    Sokker må købes separat.

Tidspunkter

  • Lørdage fra kl. 08:30-10:00
  • Søndage fra kl. 08:30-10:00

Booking

Vi har et begrænset antal pladser i parken. For at undgå at gå forgæves skal du booke hoppetid på forhånd via vores hjemmeside. Betaling sker ved booking. Vores købsbetingelser kan du læse her. “Drop-in” besøg er selvfølgelig også muligt, men du risikerer at skulle vente eller gå forgæves, hvis parken er fuld.

Mød op 15 minutter før starttidspunktet for at tjekke ind, sætte jeres ejendele og se sikkerhedsvideoen.

Rush sokker

Af hygiejniske og sikkerhedsmæssige årsager er Rush skridsikre sokker obligatoriske for alle vores besøgende. Sokkerne kan bestilles online sammen med din billet eller købes ved ankomst til parken. De obligatoriske Rush sokker kan gemmes og bruges næste gang, du besøger os.

Se alle aktiviteter

Rush Camp

Hos Rush mener vi, at det er utroligt vigtigt med fysisk aktivitet. Generelt bevæger vi os alt for lidt, og ferier og lange weekender er typiske tidspunkter, hvor børn tilbringer meget tid foran computere og skærme. Dette ønsker vi at ændre med de sjove og aktive Rush camps.

Mere

Free jump

Free Jump giver dig adgang til alle vores superseje attraktioner. Med et stort område af sammenhængende væg-til-væg trampoliner vil du bogstaveligt talt hoppe af glæde.

Mere

Rush After Dark

Er du klar til Danmarks sjoveste fest?! Vi starter vores fantastiske lyd- og lysanlæg og giver dig mulighed for at hoppe på trampolinerne til Rush After Dark! To timers hop med fantastisk feststemning, glowsticks og ansigtsmaling.

Mere

Rush Academy

Velkommen til holdtræning i Rush, Danmarks sjoveste trampolinpark! Du kan lære spring, parkour eller gå til Academy – alt sammen foregår på trampolinerne. Et sikkert hit for en anderledes og aktiv fritidsaktivitet.

Mere

Blå mandag

Til Blå Mandag i Rush holder vi en fest hele dagen for konfirmanderne! Det betyder, at der skrues helt op for festen – vi slukker lyset, tænder for diskolysene og skruer ekstra godt op for musikken.

Mere

ER DU KLAR TIL FØDSELSDAGSFEST?

Vi tør påstå at alle ELSKER at hoppe. Læs mere om vores sjove fødselsdagspakker.