Påskeferie i Rush trampolinpark

Påskeferie i vores indendørs legeland 

Hvad skal du lave bruge din påskeferie på? Helligdagene er mange i påskeferien. Rush Trampolinpark kan give dig og din familie eller venner en dag sprængfyldt med aktiviteter i påsken. Små som store – alle kan være med hos os i vores indendørs legeland. Hvis nogen af jer ikke er hoppelystne, kan I afslappet nyde en kop kaffe og en kage i vores café, mens de andre hopper rundt (og forbrænder en hel masse energi) på vores mange trampoliner.

Book nu. Vi får mange gæster i påskeferien, så vi anbefaler jer at booke tid på forhånd for at være sikre på, at der er plads. 

Aktiviteter i påskeferien

Prøv alle de forskellige sjove aktiviteter i påskeferien. Det hele foregår i vores indendørs legeland. Hop sammen med påskeharen eller udfordre ham på vores Wipeout og se, hvem der kan hoppe højest, når I skal undgå bomme. Du forbrænder du en masse energi, og du får dig nogle gode grin – det er nemlig svært, når farter stiger. Du kan også udfordre din far eller ven i en gladiatorkamp på vores Battle Beam, hvor det handler om at blive sående længst muligt. Er du vild med boldspil? Så er vores Dodgeball bane lige noget for dig. Det er vores version af høvdingebold, og det foregår selvfølgelig på trampoliner. Du kan også prøve kræfter med basketball på trampoliner på vores Slam Dunk Basketball bane. Hvis du er vild med forhindringsbaner, så kom og prøv vores udfordrende Ninja Warrior forhindringsbane. Ud over alle aktiviteterne har vi selvfølgelig også mange trampoliner, hvorpå du kan hoppe rundt og lave tricks sammen, uden at det hele behøver gå op i konkurrencer. 

Alle dage i påskeferien holder vi Glow Hours, hvor vi slukker det normale lys og skruer op for disko-lyset og musikken lige som til Rush After Dark. Derudover har vi danseinstruktør på, som vi danser sammen med til de fedeste sange. 

 

Forældrehop

Ligesom uden for ferier, er der i påskeferien mulighed for forældrehop. Det giver dig som forældre mulighed for at prøve fri hop på trampolinerne i 30 minutter sammen med børnene. Det koster 50,- for 30 min. eksklusiv de obligatoriske Rush sokker til 20,-. Hvis I allerede har et par, må I gerne tage dem med.

Kan du slet ikke vente til påskeferien?

Du kan selvfølgelig besøge os inden påskeferien. Vi holder åbent tirsdag til torsdag 15-20, fredag 15-22, samt lørdag og søndag 10-18. 

Læs om en tysk familie havde ifølge deres blog Nordic Family en sjov dag hos Rush, hvor de blandt andet beskriver deres sjove oplevelser på vores Wipeout.

 

Åbningstider i påskeferien

Mandag 15/4 – kl. 10-18

Tirsdag 16/4 – kl. 10-18

Onsdag 17/4 – kl. 10-18

Torsdag 18/4 – kl. 10-18

Fredag 19/4 – kl. 10-18

Lørdag 20/4 – kl. 10-18

Søndag 21/4 – kl. 10-18

Mandag 22/4 – kl. 10-18

Derudover er der Glow Hours alle dage i påskeferien fra 16.00-18.00.  

 

Booking i påskeferien

Book tid allerede nu. Vi har mange hoppende gæster i påskeferien, så vi anbefaler alle vores gæster at booke tid på forhånd.

Priserne for Free Jump i påskeferien er det samme som altid. Free jump betyder fri hop og giver adgang til de mange sjove aktiviteter på trampolinerne.

 

Ansvarserklæring

HUSK at udfylde ansvarserklæringen inden du kommer herud i påskeferien, så du er klar til at hoppe med det samme. En gyldig udfyldt ansvarserklæring er et krav for, at du kan hoppe i vores trampolinpark.

Bemærk: Hvis der er hoppende gæster under 18 år, skal ansvarserklæringen underskrives af en forælder eller værge for at være gældende. 

 

Vi glæder os til at se dig og din familie/venner til en sjov og aktiv dag i påskeferien!

 

Anbefal os

Åbningstider

Mandag: Lukket (Kontakt for Blå Mandag 2019)
Tirsdag: Kl. 15 - 20
Onsdag: Kl. 15 - 20
Torsdag: Kl. 15 - 20
Fredag: Kl. 15 - 22
Lørdag: Kl. 10 - 18
Søndag: Kl. 10 - 18

Kontakt os

+45 86 14 16 00
aarhus@rushdanmark.dk
Søren Nymarks Vej 8F-G
8270 Højbjerg, Danmark

Book din hoppetid