Påskeferie i Rush trampolinpark

Påskeferie i Rush Trampolinpark

Vi elsker at bruge vores ferier med jer, og derfor har vi selvfølgelig også udvidede åbningstider i påskeferien. Kom forbi trampolinparken og brug en dag med din familie eller venner; I får rørt jer en masse, men det er samtidig super sjovt. Vi har mange forskellige aktiviteter, som I kan give jer i kast med, blandt andet MiniRush hver dag fra 09.00-10.00.

Fede aktiviteter i påskeferien

Prøv vores Reaction Wall, hvor du kan udfordre dine venner i hvem der får flest point, og er hurtigst på både hænder og fødder. Du kan også udfore dem i en tur på vores Battle Beam, hvor I skal kæmpe som gladiatorer om hvem der bliver længst tid på bjælken. Hvis I vil kæmpe mod hinanden i en større gruppe, kan I tage kampen op på vores Wipeout; hvem kan blive stående længst, når bommene kører hurtigt rundt? Du kan altid udfordre dine forældre også – de kan nemlig hoppe med i 30 min. for kun 60 kr. Hvis du bare har lyst til at hoppe rundt og afprøve fede tricks kan dette gøres på vores Main Court. Hele gulvet her består af trampoliner, så det er bare at hoppe derudaf!

Hvis I bliver tørstige eller sultne undervejs kan I gå i vores café – her er både kolde drikkevarer og dejlig varm kaffe til forældrene. Der er også forskellige snacks, som kan stille en lille sult.

Forbered jer til turen i Rush

I påskeferien har vi åbent alle dage mellem mandag d. 3/4-mandag d. 10/4 kl. 09-18

Vi anbefaler altid, at I bestiller jeres hoppetid, når I skal en tur i Rush – så er I nemlig helt sikre på, at vi har plads til jer på banen. Husk også at I skal have Rush strømper på når I hopper; de kan købes i receptionen til 30 kr.

I kan medbringe jeres egen lås til vores garderobe. Hvis I ikke har en, kan I købe en herude til 30 kr.

Alle der skal ind og hoppe på banen, skal have udfyldt en ansvarserklæring. Børn under 18 år skal have en forælder til at udfylde ansvarserklæringen.

Vi glæder os til at bruge vores påskeferie med jer alle sammen i Danmarks sjoveste trampolinpark!

Anbefal os