Winter Pass

Sæsonkort til hele december og januar

Nu kan du komme i Rush hver dag og hoppe i to timer hele december og januar! Med vores Winter Pass kan du bruge en masse energi i Rush, og hygge dig sammen med dine venner. Winter Pass er et sæsonkort til Free Jump, og du får det på som et armbånd – på den måde kan du ikke miste kortet, eller glemme det derhjemme. Kommer du i Rush med armbåndet på, kan du hoppe op til to timer hver dag. Køb armbåndet via formularen nederst på siden, og afhent det i parken. Vi har begrænset antal, og de sælges først til mølle. 

 

Masser af oplevelser i trampolinparken

Der er masser at lave i parken, så du kan komme hver dag og have det sjovt. Lav nye tricks på vores Main Court, hvor der også er plads til at du kan hoppe fra trampolin til trampolin. Har du brug for at øve dig lidt mere, kan du også lave tricks ud i vores AirBag, så du kan øve dig på at lande rigtigt.

Hvis I har lyst, kan I også kæmpe mod hinanden på vores Battle Beam, hvor det gælderom at blive stående længst tid på bommen. Har I brug for revanche, kan I også tage en kamp på vores Wipeout, hvor det gælder om at have mest udholdenhed.

Når I er færdige med at hoppe, kan I købe noget at spise eller drikke i vores café – man kan sagtens drikke slush-ice, selvom det er vinter.

 

Anbefal os