Sommerfest hos Rush trampolinpark

Hold sommerfesten hos Rush Århus

Er du på udkig efter sjov underholdning til din sommerfest? Hold sommerfesten for firmaet, familien, vennerne eller noget helt fjerde hos Rush. Vi har masser af sjove festaktiviteter for voksne i vores trampolinpark.

Vi har masser af sjov underholdning og aktiviteter til din sommerfest. Du vælger selv om du vil stå for forplejningen selv, eller om vi skal arrangere det i samråd med dig. På den måde får du størst mulig frihed i dit arrangement.

Book din sommerfest

Priserne for sommerfest varierer alt efter, hvornår på ugen og hvordan I vil afholde det.
Book din sommerfest ved at kontakte os på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon: 86 14 16 00 med jeres ønsker og budget, og så arrangerer vi den sjoveste og hyggeligste sommerfest for jer.

Ansvarserklæring

Når du holder temafest hos Rush Trampolinpark, er det nødvendigt, at alle hoppende gæster udfylder en ansvarserklæring. Dette kan både gøres ude i parken eller hjemmefra for at spare tid. Vi anbefaler, at I gør det hjemmefra, så I ikke skal bruge tid på det herude.

Udfyld ansvarserklæringen på forhånd. Hvis der er hoppende gæster til sommerfesten, som er under 18 år, skal en værge eller forældre underskrive ansvarserklæringen – ellers er den ikke gældende.

Afbestilling af sommerfest

Er du blevet forhindret I at afholde sommerfesten, skal vi modtage afbestillingen senest 7 dage før sommerfesten afholdes på aarhus@rushdanmark.dk. Du vil blive opkrævet det fulde beløb, hvis afbestillingen sker senere end tidsfristen. Når du modtager en bekræftelse på afbestillingen, er sommerfesten endeligt afbestilt.

Underholdning til din sommerfest

Når du holder sommerfest hos Rush Trampolinpark, har vi mange forskellige slags underholdning til festen. Kast jer ud i de mange aktiviteter på trampolinerne. Det er bare med at hoppe løs! Vi har aktiviteter til alle aldre og niveauer. Tag kampen op i gladiatorkamp på vores Battle Beam eller I kan udfordre hinanden på vores Wipeout bane. I kan selvfølgelig også tage en hoppetur rundt på de forskellige trampoliner i parken. Split jer op i mindre hold og spil mod hinanden i Dodgeball (høvdingebold) eller lav et sejt trick-skud på vores Slam Dunk Basket-bane.

Vi glæder os til at se jer til en sjov og aktiv sommerfest!

Anbefal os