Sommerferie 2021 i Rush

Sommerferieaktiviter hos Rush Trampolinpark i Århus 

Vil du gerne være aktiv i din sommerferie og have det sjovt på samme tid? Tag vennerne med i Rush, så skal vi nok gøre alt for, at I får den sjoveste dag og samtidig får sved på panden. 

I år kan du købe et Summerpass, så du kan hoppe op til 120 min. hver dag i hele (gælder kun ved drop-in). Du kan læse meget mere om Summerpass og købe det på vores webshop.

 

Vi har en masse forskellige aktiviteter i sommerferien

Saml et høvdingeboldhold med dine venner eller nye venner i parken og kæmp mod hinanden på vores Dodgeball-bane. Tag en gladiatorkamp på vores Batte Beam, hvor det handler om at holde tungen lige i munden, så du ikke bliver væltet omkuld af din modstander. På Reaction Wall skal du være hurtig til at hoppe op og trykke på de lysende lamper. To ad gangen kæmper I om, hvem der får flest point. 

Hvis du trænger til en pause, kan du nyde en lækker is, en kold sodavand eller noget helt tredje i vores café.

Læs Campaya Sommerhusudlejnings anbefaling af Rush Trampolinpark som en af de bedste oplevelser i Århus i sommerferien.

Åbningstider og booking i sommerferien

Vi har åbent alle dage i sommerferien fra kl. 10-18 fra d. 28/6-8/8. Om søndagen åbner vi dog kl. 9-10 for vores Minirush, hvor alle små børn, kan komme i parken og hygge sig helt uforstyrret.

Book tid nu, så du kan begynde at glæde dig til en sjov dag i vores trampolinpark.

Udfyld ansvarserklæringen på forhånd så du ikke behøver bruger tid på det herude. Bemærk at børn under 18 år skal have en forælder eller værge til at udfylde ansvarserklæringen for, at denne er gældende.

Brug en dag i din sommerferie sammen med vennerne eller familien på at være aktiv og virkelig få smil på læben i Rush Trampolinpark.

Hvis du som forælder ønsker at hoppe lidt med dit barn, tilbyder vi også forældrehop i sommerferien for 50,- for 30 minutter. Hvis du bare gerne vil nyde en kop kaffe eller andet, kan du gøre det i vores hyggelige café eller sætte dig udenfor på en af vores bænke og nyde solen.

Vi ses i sommerferien!

Anbefal os