Sommerferie 2022 i Rush

Sommerferieaktiviter hos Rush Trampolinpark i Århus 

Vil du gerne være aktiv i din sommerferie og have det sjovt på samme tid? Tag vennerne med i Rush, så skal vi nok gøre alt for, at I får den sjoveste dag og samtidig får sved på panden. 

Skal dine børn med på årets fedeste Summercamp? I Rush inviterer vi til camp hver eneste uge hele sommeren med masser af nye minder, aktivitet og fælleskab. Du kan læse mere lige herunder. 

 

Summercamp 2022 

Skal dine børn også have nogle ekstra fede sommerdage med hop, leg og nye venner? Så er Rush’ summercamp helt sikkert noget for jer. 

Hver eneste uge inviterer vi til tre dages camp med seje instruktører, så børnene kan få en fantastisk sommer. 

Til campen får I også:
– Årets Summercamp t-shirt
– Frugt hver dag
– 1 par Rush-strømper
– Gave til slut

 Pris: 1.099,-

Åbningstider og booking i sommerferien

Vi har åbent alle dage i sommerferien fra kl. 10-18 fra d. 28/6-8/8. Om søndagen åbner vi dog kl. 9-10 for vores Minirush, hvor alle små børn, kan komme i parken og hygge sig helt uforstyrret.

Book tid nu, så du kan begynde at glæde dig til en sjov dag i vores trampolinpark.

Udfyld ansvarserklæringen på forhånd så du ikke behøver bruger tid på det herude. Bemærk at børn under 18 år skal have en forælder eller værge til at udfylde ansvarserklæringen for, at denne er gældende.

Brug en dag i din sommerferie sammen med vennerne eller familien på at være aktiv og virkelig få smil på læben i Rush Trampolinpark.

Vi ses i sommerferien!

Anbefal os