Sommerferie 2019 i Rush

Sommerferieaktiviter hos Rush Trampolinpark i Århus 

Vil du gerne være aktiv i din sommerferie og have det sjovt på samme tid? Tag vennerne med i Rush, så skal vi nok gøre alt for, at I får den sjoveste dag og samtidig får sved på panden. Hvis du er helt vild med trampoliner, afholder vi i uge 27 og 32 mandag til onsdag forskellige Summercamps, som du kan melde dig på.

Pr. torsdag d. 8/8 2019 vender vi tilbage til vores normale åbningstider.

 

Vi har en masse forskellige aktiviteter i sommerferien

Vores Wipeout er altid et hit, hvor du skal være hurtig til at reagere for at undgå bommene. Saml et høvdingeboldhold med dine venner eller nye venner i parken og kæmp mod hinanden på vores Dodgeball-bane. Tag en gladiatorkamp på vores Batte Beam, hvor det handler om at holde tungen lige i munden, så du ikke bliver væltet omkuld af din modstander. Reaction Wall er vores nyeste aktivitet, som åbnede i maj. Du skal være hurtig til at hoppe op og trykke på de lysende lamper. To ad gangen kæmper I om, hvem der får flest point. Hos Rush elsker vi at forny os, så vi har også to andre nye aktiviteter i vente. I juni åbner vi op for en klatrevæg, og hen over sommeren åbner vi Air Jump.

Hvis du trænger til en pause, kan du nyde en lækker is, en kold sodavand eller noget helt tredje udenfor på en af bænkene.

Læs Campaya Sommerhusudlejnings anbefaling af Rush Trampolinpark som en af de bedste oplevelser i Århus i sommerferien.

Åbningstider og booking i sommerferien

Vi har åbent alle dage i sommerferien fra 10-18 fra d. 1/7-7/8.

Book tid nu, så du kan begynde at glæde dig til en sjov dag i vores trampolinpark.

Udfyld ansvarserklæringen på forhånd så du ikke behøver bruger tid på det herude. Bemærk at børn under 18 år skal have en forælder eller værge til at udfylde ansvarserklæringen for, at denne er gældende.

Brug en dag i din sommerferie sammen med vennerne eller familien på at være aktiv og virkelig få smil på læben i Rush Trampolinpark.

Hvis du som forælder ønsker at hoppe lidt med dit barn, tilbyder vi også forældrehop i sommerferien for 50,- for 30 minutter. Hvis du bare gerne vil nyde en kop kaffe eller andet, kan du gøre det i vores hyggelige café eller sætte dig udenfor på en af vores bænke og nyde solen.

Vi ses i sommerferien 2019!

Anbefal os

Telefonens åbningstider:

Mandag kl. 10-16
Tirsdag - fredag kl. 10-18
Lørdag og søndag kl.10-15
Helligdage: kl.10-15

Book din hoppetid

Kontakt os

+45 86 14 16 00
aarhus@rushdanmark.dk
Søren Nymarks Vej 8F-G
8270 Højbjerg, Danmark