Summercamp 2020 hos Rush trampolinpark

Summercamp 2020 i Rush

Ved du ikke, hvad du skal bruge din sommerferie på? Tag på Summercamp 2020 for unge i Rush Århus i uge 27 eller 32. Vores 3 forskellige sommercamps består af fri leg på trampolinerne samt holdtræning med instruktører, der guider. Læs om dem hver især her nedenfor. 

Vi har nogle forskellige sommercamps, som du kan melde dig på. Hvilken sommercamp du kan melde dig på afhænger af, hvilken uge du gerne vil på sommercamp i. Se planen nedenfor.

FunkyJumpy Camp (FYLDT)

En af vores Summercamps 2020 er FunkyJumpy Campen. Her har vi forberedt en masse sjove og forskellige aktiviteter, som både foregår på og af trampolinerne. Programmet er løst, og det vigtigste er, at vi har det sjovt sammen. Du får en masse tid til at prøve vores mange sjove aktiviteter på trampoliner.

Bemærk: FunkyJumpy Campen tilbyder vi i uge 27 (mandag til onsdag 9.30-15) og 32 (mandag til onsdag 9.30-15). 

Spring Camp øvet

Er du vild med vores holdtræning for Spring? Så er vores Spring Camp lige noget for dig. Du får af en uddannet instruktør målrettet undervisning, og der vil også være tid til at øve sig i de nylærte spring. Vi sætter naturligvis også tid af til, at du kan lege frit på trampolinerne og prøve vores mange aktiviteter. Læg mærke til, at dette er et øvet hold. Hvis du er en haj på trampoliner og mangler udfordring er dette campen for dig! 

Bemærk: Spring Campen tilbyder vi i uge 32 for øvede mandag til onsdag 9.30-15. 

Parkour Camp øvet 

Vil du gerne lære de vildeste parkour tricks? Du har måske allerede prøvet vores Parkour holdtræning? Tag på vores Parkour Camp i uge 32 i sommerferien mandag til onsdag 9.30-15. Der er en uddannet instruktør på alle dage, og du får også tid til at øve dig på de seje parkour tricks. Der vil også blive sat tid at til fri leg i parken, hvor du kan hoppe på vores mange sjove aktiviteter. 

Bemærk: Du kan komme på Parkour Camp for øvede i uge 32 mandag til onsdag 9.30-15. 

 Fri leg på Summercamp 2020 med sjove aktiviteter

Hvis du tilmelder dig vores FunkyJumpy Camp får du rig mulighed for at hoppe på vores mange trampolinaktiviteter. På Spring Camp og Parkour Camp, er der tidspunkter, hvor der er fri leg. Når der er fri leg i parken, har du mulighed for at prøve vores mange aktiviteter. Tag blandet andet en høvdingeboldkamp (Dodgeball) sammen med dine nye venner på sommercampen og find nogle modstandere. Se også, hvem der kan lave det sejest basketballskud på vores Slam Dunk Basketball bane. Vil du prøve noget uden bolde, så er vores populære Wipeout måske lige noget for dig – men pas på, du skal være hurtig og undgå bommene. Er du mere til én mod én kamp? Så er en gladiatorkamp på vores Battle Beam lige noget for dig. Prøv alle vores aktiviteter, når du er på sommercamp for unge i Rush.

 

Summercamps uge 27

 AlderTidsrumPris
FunkyJumpy Camp (fyldt)6-13 årMandag-onsdag 9.30-15849,-

 

Summercamps uge 32

 AlderTidsrumPris
FunkyJumpy Camp (fyldt)6-13 årMandag-onsdag 9.30-15849,-
Spring Camp øvet (fyldt)9-14 år Mandag-onsdag 9.30-151.049,-
Parkour Camp øvet9-14 årMandag-onsdag 9.30-151.049,-

 

Inkluderet i prisen i alle Summercamps 2020:

  • T-shirt
  • Frugt hver dag
  • Rush elastik hårbånd
  • Rush drikkedunk
  • 1 par Rush sokker
  • Rush bag
  • Medalje

Frokost på Summercamp 2020

Det er muligt at få sin madpakke i køleskab i løbet af dagen. Hvis man ikke ønsker at have madpakke med, er det også muligt at købe mad i caféen. Her har vi bl.a. pizzasnegle, pølsehorn, foccacia og meget mere.

Ansvarserklæring

Udfyld ansvarserklæringen, når du bestiller din sommercamp, da den skal udfyldes af en forælder.

Anbefal os

Telefonens åbningstider:

Mandag kl. 10-16
Tirsdag - fredag kl. 10-18
Lørdag og søndag kl.10-15
Helligdage: kl.10-15

Book din hoppetid

Kontakt os

+45 86 14 16 00
aarhus@rushdanmark.dk
Søren Nymarks Vej 8F-G
8270 Højbjerg, Danmark