Summercamp 2021 hos Rush trampolinpark

Summercamp i Rush

Ved du ikke, hvad du skal bruge din sommerferie på? Tag på Summercamp for børn og unge mellem 6-13 år i Rush Århus. Vi har camp hver uge i sommerferien. Campen varer 3 dage, hvor vores instruktører laver et program, hvori der er plads til fri leg, hygge og samvær med de andre børn på campen. I løbet af campen vil der også være 2 sessioner med en varighed på 90 min, hvor der vil være springundervisning med en af vores springinstruktører. Prisen for 3 dages camp er 949,-, og denne pris inkluderer også en sej t-shirt, 2 par Rush strømper og frugt hver dag.

Alt efter hvilken uge du gerne vil på campen, vil den foregå enten mandag til onsdag, eller onsdag til mandag. Se planen nedenfor.

 Fri leg på Summercamp med sjove aktiviteter

Når der er fri leg i parken, har du mulighed for at prøve vores mange aktiviteter. Tag blandet andet en høvdingeboldkamp (Dodgeball) sammen med dine nye venner på sommercampen og find nogle modstandere. Se også, hvem der kan lave det sejest basketballskud på vores Slam Dunk Basketball bane. Vil du prøve noget uden bolde, så er vores populære Wipeout måske lige noget for dig – men pas på, du skal være hurtig og undgå bommene. Er du mere til én mod én kamp? Så er en gladiatorkamp på vores Battle Beam lige noget for dig. Prøv alle vores aktiviteter, når du er på sommercamp for unge i Rush.

Book din plads på sommercampen i dag

Køb din plads på vores sommercamp i vores webshop. Vær opmærksom på, at du får valgt den rigtige uge og på at der er forskel på om campen foregår mandag-onsdag eller onsdag-fredag den pågældende uge.

Husk også at tilkøbe frokostpakken, hvis I ønsker at benytte denne. Det er også muligt at tilkøbe “gavekort” til caféen, hvor I selv kan bestemme hvad beløbet skal bruges på. Vælg her det ønskede beløb, også i webshoppen ved køb af campen.

OBS: Campen oprettes kun, hvis der er minimum 9 tilmeldte. Det meldes ud 3 uger før, hvorvidt campen aflyses.

 

Inkluderet i prisen i alle Summercamps 2021:

  • T-shirt
  • Frugt hver dag
  • Rush armbånd
  • 2 par Rush sokker

Frokost på Summercamp

Det er muligt at få sin madpakke i køleskab i løbet af dagen. Hvis man ikke ønsker at have madpakke med, er det også muligt at købe mad i caféen. Her har vi bl.a. pizzasnegle, pølsehorn, foccacia og meget mere. Der kan ved bestilling af plads på sommercampen også bestilles en frokostpakke til alle 3 dage. Pakken koster 120 kr., og vil give 3 pølsehorn eller en foccacia samt juice eller vand alle tre dage.

Oversigt over camps

Uge 26: mandag til onsdag kl. 9.30-15 (ankomst fra kl. 9) Udsolgt
Uge 26:
onsdag til fredag kl. 9.30-15 (ankomst fra kl. 9) Udsolgt
Uge 27: mandag til onsdag kl. 9.30-15 (ankomst fra kl. 9) Udsolgt
Uge 27: onsdag til fredag kl. 9.30-15 (ankomst fra kl. 9) Udsolgt
Uge 28: mandag til onsdag kl. 9.30-15 (ankomst fra kl. 9) Udsolgt
Uge 29: onsdag til fredag kl. 9.30-15 (ankomst fra kl. 9)
Uge 30: mandag-onsdag kl. 9.30-15 (ankomst fra kl. 9)
Uge 31: mandag-onsdag kl. 9.30-15 (ankomst fra kl. 9) Udsolgt

 

Ansvarserklæring

Udfyld ansvarserklæringen, når du bestiller din sommercamp, da den skal udfyldes af en forælder.

 

 

Anbefal os