Sidste skoledag hos Rush trampolinpark

Sidste skoledag med sjove aktiviteter hos Rush Trampolinpark

Sidste skoledag er noget særlig for de fleste børn og unge. Har din klasse snart sidste skoledag i folkeskolen, på efterskolen eller på gymnasiet?

Så prøv noget ud over det sædvanlige og få en fed dag fyldt med sjove aktiviteter, når du tager på klassetur til Rush Trampolinpark i Århus. For os handler det om at være aktive og have det sjovt på samme tid. Parken er fyldt med sjove aktiviteter, der kan udfordre alle niveauer.

Sidste skoledag med sjove aktiviteter

I Rush Trampolinpark er der mange sjove aktiviteter, som I kan hoppe rundt på – og I kan komme både i eller udenfor skoletiden som klassetur.

Test blandt andet jeres basketballskud på vores Slam Dunk Basketball bane. Er du til flere bolde? Så prøv vores utraditionelle høvdingeboldbane (Dodgeball) på trampoliner. Kæmp mod hinanden i den sejeste gladiatorkamp på vores Battle Beam, hvor I kæmper én mod én i den intense kamp om ikke at blive væltet omkuld af modstanderen. Prøv også vores Wipeout, hvor du skal hoppe over den lave bom og bukke jer, når den høje bum kommer mod dig. Prøv alle de sjove aktiviteter på din sidste skoledag.

Skal jeres sidste skoledag være fyldt med diskolys og høj musik? Så er Rush After Dark lige noget for jer. Det bliver afholdt alle fredage kl. 20.00-22.00.

Ansvarserklæring

Husk at udfylde ansvarserklæringen på forhånd. Vi lægger stor vægt på sikkerhed, og derfor skal ansvarserklæring på alle deltagere være underskrevet på forhånd for at kunne hoppe i Rush Trampolinpark. 

Bemærk: Børn under 18 år skal have en værge eller forælder til at underskrive ansvarserklæringen for at den er gældende.

Derudover er det obligatorisk at have Rush sikkerhedssokker på, når der hoppes. Husk derfor at købe Rush-sokker og medbring dem hver gang i skal hoppe.

Afbestilling af sidste skoledag

Hvis I bliver forhindret I at afholde sidste skoledag hos os, er det muligt at afbestille, hvis dette sker senest 7 dage, før arrangementet afholdes. Sker det senere end dette, kan I blive opkrævet det fulde beløb.

Kontakt os på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon: 86 14 16 00 for at afbestille. Vi sender jer en bekræftelse på afbestillingen på jeres sidste skoledag arrangement, og først der, er det endeligt afbestilt.

Booking af sidste skoledag

Ved booking af sidste skoledag kontakt os på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon: 86 14 16 00. Kontakt os for at høre om priser og spørg endelig, hvis du er i tvivl om noget.

Skal du afholde et klassearrangement med sjove indendørsaktiviteter eller en anderledes skoleudflugt, kan vi også arrangere det.

Vi glæder os til at afholde jeres sidste skoledag med sjove aktiviteter og konkurrencer!

Anbefal os