Rush's samarbejdspartnere

Rush samarbejder med Aarhus Motion

Hos Rush vægter vi motion højt, og sjove oplevelser er guld værd. Vores vision er at forene mennesker i et aktivt miljø. Vores samarbejdspartner er derfor med Aarhus Motion. Vi tager ud af huset til forskellige events, som Aarhus Motion er arrangør for. Vi ønsker at give alle de bedste oplevelser, så vi kommer altid med en masse god energi og god stemning! 

 

Giv Rushy en high-five til BESTSELLER Børneløbet

Skal du eller dit barn til BESTSELLER Børneløbet? Løb igennem Rush’s festheppezone med balloner, højt humør og god musik til BESTSELLER Børneløbet. Løbet bliver afholdt i forbindelse med BESTSELLER Aarhus City Halvmaraton, og børnene får derfor mulighed for at løbe på en del af halvmaratonruten. På ruten har vi en lang heppezone, hvor vores Rush team sørger for high fives til alle seje løbere. Vores maskot Rushy står også klar til at give dig en high five! Vi uddeler selvfølgelig også Rush tasker til alle seje løbere.

Efter løbet trækker vi en vinder af en børnefødselsdag i Rush Trampolinpark til en løber. Dette sker helt tilfældigt ved lodtrækning. En børnefødselsdag i Rush er fyldt med skæg og ballade og en masse udfordringer på trampolinerne. Overrækkelsen af præmien sker på scenen af Rushy og en af vores andre seje Rush medarbejdere.

 

Mød Rush og Rushy til Ree Park Safari Run

Mød os til Ree Park Safari Run, hvor vi vil uddele Rush tasker og give alle seje løbere en velfortjent high five! Vi vil gøre vores for at sprede glæde, smil og højt humør. Ree Park Safari Run er et løb for hele familien og går derfor godt i spænd med det, Rush står for. Alle kan være med uanset alder, både til løbet og i Rush Trampolinpark. Rush glæder sig til at se dig til Ree Park Safari Run!

Du kan selvfølgelig altid møde os i Rush Trampolinpark mandag til torsdag kl. 14-19, fredag 14-22 og lørdag-søndag kl. 10-18. 

Vi har en masse forskellige aktiviteter i vores trampolinpark. Kom ud og udfordr dine venner på vores Reaction WallWipeout eller Battle Beam, hvor det virkelig handler om at være hurtig på reflekserne. Måske er høvdingbold lige dig, så anbefaler vi dig at prøve vores Dodgeball, som er høvdingebold – bare på trampoliner.  

Anbefal os