Meget mere end en trampolinpark

Profil

Rush er meget mere end en trampolinpark. Vi er et sted for alle, der har brug for et pusterum fra hverdagen, alle der mangler en aktivitet, som hele familien kan deltage i, og et sted for dem, der vil dyrke motion på en ny og sjov måde. Uanset hvilken grund man har til at besøge Rush, så byder vi alle velkommen med et smil – vi er nemlig for alle, og det er et vigtigt mål for os at skabe nogle trygge rammer for voksne og børn i alle aldre.

Vision

Vores vision er meget enkel. Vi vil bevæge vores gæster. Det betyder, at vi vil skabe rammerne for et sted, hvor bevægelse er i centrum. Motion er essentielt for både børn og voksne, og vi har et ønske om at bidrage til danskernes sundhed på en måde, hvor sundhed er sjovt. Vi vil hjælpe børn og unge til at udfordre sig selv og få succesoplevelser i trygge rammer. Vi vil være medvirkende til, at danske familier får et sted, hvor de kan være sammen om noget uanset deres niveau eller fysiske formåen. For os handler det om at bevæge noget i bevidstheden hos danskerne og få rykket til grænserne for, hvad vi hver især som mennesker tror, at vi er i stand til. Vi håber, at I vil tage imod vores vision og gøre den til jeres egen.

Mission

Vi vil være verdensmestre i trampolin! Det er alle medarbejdernes store mål, at vi i fællesskab får skabt en trampolin- og oplevelsespark, som lever op til forventningerne fra hver eneste gæst, der besøger parken. Det er vores største ønske, at vores gæster betragter os som verdensmestre til det, vi gør; nemlig at skabe gode og sjove oplevelser for børn og voksne i alle aldre. Vi går hver dag på arbejde for at give dagens besøgende den bedst mulige oplevelse på trampolinerne. Og vi holder os hele tiden opdateret på, hvad der sker med trampolinparker i resten af verden, så vi kan vide mest muligt om det felt, som vi arbejder med.

Værdisæt

Vores værdisæt er til for, at du som gæst ved, hvad du kan forvente af os af, og hvad vi forventer af os selv.

  • Vi er for alle. Uanset dit niveau på trampolinerne, er der plads til dig hos Rush.
  • Sikkerhed kommer i første række. Vi har vores regler af en grund. Det skal være forsvarligt for alle at træde ud på trampolinerne, og vi skal sikre, at ingen forældre er nervøse for at lade deres børn hoppe, og at ingen børn er bange for at blive ramt af andre hoppende gæster.
  • Vi skaber gode oplevelser sammen med vores gæster.
  • Motion er vigtigt for os, og vi arbejder for at hjælpe folk med at flytte deres personlige grænser for, hvad de tror, at de fysisk formår. Motion er essentielt, og sjov er en selvfølge.
  • Vi er altid klar til at lytte og til at indgå i dialog, hvis vores gæster har ris, ros, spørgsmål eller kommentarer.
Anbefal os