Rush ApS Privatlivspolitik

 

Personoplysninger

Indsamling og brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, eller øvrig brug af services.

Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, fødselsdato og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller booking.

Vi behandler udelukkende dine personoplysninger i overensstemmelse med persondatalovgivningen.
Som modtager af vores nyhedsbrev, skal du være fyldt 18 år.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Du kan til enhver tid bede om at få oplyst de personlige oplysninger, vi har registreret om dig og få dem slettet eller rettet, hvis de er ukorrekte, eller ønsker dem slettet.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Oplysninger om din brug af websitet www.rushdanmark.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Tredjepart er:

  • com
  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Sleeknote
  • Heyloyalty
  • Loyalitetsbureauet
  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Startupkonsulenten
  • Lilypad

Nyhedsbrev

Ved tilmelding til Rush Trampolinparks nyhedsbrev accepterer du at modtage nyhedsbreve samt servicemails pr. e-mail fra Rush Trampolinpark ApS

Konkurrencebetingelser ved nyhedsbrev signup

Hver måned på den første hverdag trækker vi én tilfældig vinder blandt alle nye, der har tilmeldt sig Rush Trampolinparks nyhedsbrev den seneste måned. Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen, og du kan kun deltage én gang.

Vi sender en mail direkte til vinderen, der får besked i løbet af den første uge i måneden. Hvis vinderen ikke svarer retur til Rush inden for 7 dage, trækker Rush en ny vinder. Præmien sendes pr. mail.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked.

Præmien består af 4 x 1 times free jump til Rush trampolinpark i Aarhus værdi á DKK 436,- (gælder ét år fra udstedelsesdato.

Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra Rush Trampolinpark, kan du til enhver tid klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive mail til aarhus@rushdanmark.dk

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Rush’s behandling af personoplysninger

I forbindelse med markedsføringen af Rush Trampolinpark, indsamler Rush bl.a. oplysninger som navn, adresse, postnummer, fødselsdato og -år, e-mailadresse, telefonnummer samt oplysninger om gæsternes brug af parken mm.

Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at give vores gæster relevant information om aktiviteter og tilbud i Rush Trampolinpark, herunder fx tilbud på entré og produkter i parken. Desuden bruges disse oplysninger i forbindelse med udvikling af parken.

Personoplysninger behandles fortroligt af Rush Trampolinpark. De oplysninger, du har opgivet, placeres på en sikker server i en database. Kun Rush’s netværksadministrator, webmaster samt databehandler på vegne af Rush, Loyalitetsbureauet, Jens Baggesens Vej 47, 8200 Aarhus N, tel. 87300333, kontakt@loyalitetsbureauet.dk har adgang til denne database.

 

Anbefal os

© 2017 Rush Danmark. All Rights Reserved.