Praktisk information om COVID-19

Retningslinjer under jeres besøg i parken

Følgende er gældende for forskellige aldersgrupper:

Alle på 16 år eller derover skal kunne fremvise coronapas (negativ test max 96 timer gammel (PCR) eller 72 timer (hurtig-test), vaccination (min. 14 dage siden første stik) eller positiv test mellem 14-240 dage gammel). Du skal også have gyldigt coronapas, selvom du ikke skal hoppe med. Skal du blot aflevere et barn, er det ikke nødvendigt med coronapas.

Parken generelt

Rush er fordelt på 2 haller på i alt 4.200 m2. Alle hoppere går på banen i hal 1, og forlader banen i hal 2, således at ind- og udgangene fra banen er ensrettede.

Vi opfordrer til at der kun opholder sig en familie/gruppe pr. sofa i receptionsområdet. Vi opfordrer til, at I betaler med kort eller MobilePay ved ankomst, eller at I booker og betaler online inden ankomst.

Vi har indført følgende tiltag:

– Nedsat kapacitet på banen
– Håndsprit mange steder i parken
– Intensiv rengøring løbende
– Ændret kø-system ved ankomst i parken
– Opfordring til at holde afstand

Periodevis nedlukning af aktiviteter

Grundet kravet om ekstra rengøring kan I opleve at nogle af vores aktiviteter periodisk set vil være lukkede, pga. rengøring. Det gælder bl.a. Ninja Warrior Banen samt vores Wipeout. De er lukkede i ca. 15 min ad gangen. Vi opfordrer til at bruge håndsprit løbende, også i løbet af ens hoppetid. Der er håndsprit tilgængeligt flere forskellige steder på banen.

Vi glæder os SÅ meget til at se jer alle igen! Også selvom vores high-fives må vente lidt endnu

 

 

Anbefal os