Julehygge hos Rush trampolinpark

Julehygge med masser af sjove aktiviteter hos Rush

I kan holde jeres juleafslutning for klassen eller klubben hos Rush! Vi sørger for det hele, så I kan nyde eftermiddagen sammen og have det vildt sjovt på vores fede trampoliner. Vi sørger for mad, julehygge og masser af aktivitet på trampolinerne, så børnene får brændt en masse energi af.

Julehyggen starter med halvanden times hop i hele parken, hvor de kan spille Dodgeball, kæmpe mod hinanden på Battle Beam eller Reaction Wall, eller de kan hoppe frit rundt på vores store Main Court; mulighederne er uendelige! Herefter rykker børnefødselsdagen hen til et lokale, hvor der vil blive serveret æbleskiver og kakaomælk – og oprydningen bagefter står vi selvfølgelig også for.

 

Vi har et minimum antal deltagere på 10 personer.

Der er mulighed for selv at medbringe mad eller leje lokale uden hop. Kontakt os på aarhus@rushdanmark.dk for yderligere information.

Når I skal afholde juleafslutning, skal I medbringe en liste med for- og efternavne på alle de børn der skal hoppe – så udfyldes der er en fælles ansvarserklæring for hele festen herude i parken.

Husk at oplyse os om eventuelle allergier.

I har altid mulighed for selv at supplere til menuen der serveres, og I må altså gerne medbringe fx grøntsagsstave eller lignende, hvis I ønsker det.

Afbestilling af julehygge

Hvis I skulle være forhindret I at afholde juleafslutningen, skal afbestillings ske på mail til aarhus@rushdanmark.dk senest 5 dage før arrangementet afholdes. Sker afbestillingen senere end dette, kan du blive opkrævet det fulde beløb. Arrangementet er først afbestilt, når du modtager en bekræftelse på dette.

Anbefal os