Julefrokost hos Rush Trampolinpark

Hold julefrokost hos Rush Århus

Start julefrokosten på utraditionel vis med hop i Rush i Århus. Det giver dig smil på læben, og du får forbrændt en masse energi. Vi sørger for at arrangere nogle forskellige julefrokostlege på vores trampoliner, som giver jer den sjoveste privat- eller firmajulefrokost.

Ellers er vores julehygge-pakke måske lige noget for jer? Her er der både hop, strømper og efterfølgende hygge med æbleskiver. 

Booking af julefrokost i Rush sker via vores mail: aarhus@rushdanmark.dk

Julefrokostlege på vores sjove aktiviteter

Når du holder julefrokost i Rush har vi mange forskellige julefrokostlege, som vi kan arrangere på vores trampoliner. Vores aktiviteter er for alle uanset alder og niveau. Vi kan splitte julefrokostgæsterne op i mindre grupper og arrangere en miniturnering med høvdingebold for jer på vores Dodgeball bane – selvfølgelig med en pokal til vinderholdet. I høvdingebold skal I vinde som et hold, men vi har også aktiviteter, hvor man kæmper alene. Vi har også Slam Dunk Basketball, som er basketball med et twist – du har en trampolin at hoppe på, mens du skyder.

På vores Wipeout skal du være hurtig og enten hoppe over eller under bommene, der kommer i stigende hastighed mod dig. Hvem bliver først væltet af bommene? Tag kampen op mod en kollega, en ven eller andre på vores Battle Beam, hvor det handler om at vælte modstanderen omkuld, mens I begge står på en bom og skal holde balancen. Hold julefrokosten i Rush inklusiv alle disse sjove julefrokostlege.

Booking af julefrokost

Kontakt os på mail aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon: 86 14 16 00 for at booke julefrokost hos Rush. Kontakt os for at fortælle om jeres ønsker til julefrokosten eller for at høre nærmere. Vi kan skræddersy julefrokosten både til firmaer og private, lige som I ønsker.

Når I holder julefrokost hos os, kan I leje et lokale i 1 time, til når I er færdige med at hoppe. Her kan I enten få julefrokostmad eller måske noget fri fadøl? Hvis I ønsker julefrokostmad og er minimum 10 personer, er der mulighed for at få det bragt herud andet sted fra.

Bemærk: Vi lægger stor vægt på sikkerhed, og derfor serverer vi ikke alkohol inden hop. Derimod er det muligt at få, når I er færdige med at hoppe.

Ansvarserklæring

Udfyld ansvarserklæringen på forhånd og spar tid herude.
Bemærk: Hvis der er deltagere under 18 år, er det et krav, at disse har en værges eller forælder til at udfylde erklæringen på vegne af dem.

Afbestilling af julefrokost

Ved afbestilling af julefrokost kontakt os venligst på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller på telefon: +45 86 14 16 00. Afbestillingen af julefrokosten skal ske senest 7 dage, før arrangementet afholdes, ellers kan I ske at blive opkrævet det fulde beløb. Julefrokosten er først endeligt afbestilt, når vi har sendt jer en bekræftelse på dette.

 

Anbefal os