Juleferie i Rush Trampolinpark

Vi har åbent i juleferien!

Hos Rush elsker vi at bruge vores ferier sammen med jer! Derfor holder vi selvfølgelig åbent for jer i vores juleferie. Vi holder endda også åbent juleaftensdag, så I kan komme forbi og lave en masse sjove aktiviteter, inden I skal hjem og spise god mad og åbne julegaver. Parken er pyntet fint op til jul både med juletræ og julekugler, og de søde Rush-medarbejdere har selvfølgelig nissehuer på gennem hele december!

Sjove aktiviteter i juleferien

Hos Rush har vi meget mere end bare trampoliner! I kan også prøve vores Reaction Wall, hvor det gælder om at være hurtigere end din modstander, til at hoppe op og ramme de lysende lamper. Vores Wipeout er helt sikkert også et kæmpe hit i juleferien, og hvis du er af sted med hele familien, kan det være at I skal spille Dodgeball mod hinanden – taberholdet står selvfølgelig for opvasken efter julemaden!

Åbningstider i juleferien 2022

22/12: 10-19
23/12: 10-18
24/12: 10-14
25-26/12: Lukket
27.-30/12: 09-18
31/12: Lukket
1/1
: Lukket
2/1: 10-18

Årets julegave

Har I styr på årets julegaver? Vi har sørget for de sejeste pakker, så dine børn kan få den fedeste dag i Rush. Vi har samlet fire forskellige fede julepakker, så der er noget til ethvert barn eller teenager. De koster lige fra 175,- per gave til 345,-.

Book din tid til at hoppe i december allerede nu

Det er altid en god ide at booke din tid i parken hjemmefra – så er du nemlig sikker på at vi har plads til dig og din familie, når I ankommer i parken. Alle der skal hoppe i Rush skal have udfyldt en ansvarserklæring – er du under 18 år skal en forælder eller værge udfylde den for dig.

De bedste jule-hoppe-hilsner fra os alle sammen i Rush! Vi glæder os til at holde nogle fantastiske fridage med jer allesammen

 

Anbefal os