For voksne – hold dit voksenevent hos os

Polterabend, teambuilding og meget mere

Konkurrencer, teambuilding, grin og sved på panden er bare nogle af de ting, der venter i Rush. Vi står klar til at give jer en anderledes og ikke mindst mindeværdig oplevelse tilpasset lige præcis jeres behov. Hos os kan I holde forskellige events for voksne – blandt andet polterabend og teambuldingevents, hvor fællesskab, samvær og sjove aktiviteter er i fokus.

Kontakt aarhus@rushdanmark.dk for at booke jeres unikke Rush-oplevelse. Vi er altid klar til at skræddersy jeres voksenevent, så I får den bedste oplevelse.

Vi gør opmærksom på, at afbestilling af events skal ske på mail til aarhus@rushdanmark.dk senest 7 dage før arrangementet. Sker afbestilling senere end dette, kan du blive opkrævet det fulde beløb. Bemærk at arrangementet først er afbestilt, når du modtager en bekræftelse på dette.

 

Polterabend

Til en polterabend er der brug for sjove indspark og gode grin. Derfor har vi sammensat to forskellige pakker – så der er noget for enhver smag – bestående af:

Pakke 1


+ 1 times hop
+ Aktiviteter
+ Egen instruktør
+ Rush-sokker
+ Pokal til vinderholdet
+ 1 time i eget lokale
+ Snacks og fri fadøl i hele timen
Pr. person: 399,-

Pakke 2


+ 1 times hop
+ Aktiviteter
+ Egen instruktør – 45 min
+ Rush-sokker
+ Pokal til vinderholdet
Pr. person: 269,-

Priserne er gældende ved minimum 6 personer. Booking af Danmarks sjoveste start på en polterabend foregår ved henvendelse på aarhus@rushdanmark.dk.

 

Teambuilding

Vil I have en stærkere gruppe, vil I lære hinanden bedre at kende, eller trænger I bare til at lave noget sjovt sammen? Med et teambuildingevent hos os sørger vi for, at I får lavet nogle sjove ting sammen, så I bliver rystet sammen. Vi kan blandt andet sørge for konkurrencer og aktiviteter, der skal være med til at builde jeres team. Kontakt os for at høre, hvad vi kan tilbyde JER!

Anbefal os

© 2017 Rush Danmark. All Rights Reserved.