For skoler

For skoler – tag på skoleudflugt til Rush

Motion, bevægelse og motorik på en anderledes måde – ryk idrætstimen til Rush

Skal idrætstimen rykkes en tur til Rush? Vi hjælper gerne med at lave aktiviteter for skoler og institutioner, så idrætstimen kan gøres til en sjov skoleudflugt, der giver sved på panden.

Vi ved, at motion er essentielt for både børn og voksne, og derfor vil vi hos Rush gerne bidrage til børns generelle sundhed. Vi vil samtidig også gerne give dem en masse positive og succesfulde oplevelser. På vores trampoliner kan børnene få rørt sig, og vores mange forskellige aktiviteter gør, at alle børn kan have det sjovt uanset alder og niveau. De får brugt kroppen på en anden måde, end de plejer, og de får udfordret sig selv og hinanden. En skoleudflugt til Rush er altså både sund og sjov!

Besøg Rush tirsdag eller torsdag mellem klokken 10 og 15 og få:

  • Gruppe op til 25 pers. inkl. Rush-sokker: 1500,- eks. moms pr. time (gælder kun skoler og institutioner)
  • Veluddannet personale, der hjælper og guider børnene
  • En anderledes form for bevægelse, hvor alle børn kan være med

Hvis I ønsker at få adgang til vores Ninja Warrior Course, tillægges 160,- eks. moms per time.

For at booke tid til en skole eller institution bedes du kontakte os på mail: aarhus@rushdanmark.dk eller tlf. 86 14 16 00.

Har I andre ønsker til jeres besøg, er vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe.

Der er også mulighed for at booke på andre tidspunkter, uden for normal åbningstid – kontakt os for booking eller for en pris.

Bemærk: Ved betaling med EAN eller CVR tillægges et faktureringsgebyr på 50 kr. .

Ansvarserklæring

Alle deltagere skal have en underskrevet ansvarserklæring. Erklæringen kan findes på vores hjemmeside og underskrives på forhånd af forældre eller en værge for hvert enkelt barn.

 

Anbefal os